Pietai

Pietai

ech… Ufff Girtas

Pasakyk, kad pavydi Drovus Valio Juokiasi

Nepavydziu! Ne Ufff Ne Atvirksciai, tyliai dziaugiuosi uz tave, kaip tau skanu tos stintos, pats sededamas be pietu, ir nuo sestadienio trb nieko rimtesnio nekrimtes. Girtas Drovus

Nedaug iskepiau, sunui palikau kita dali. Taip tai atvesciau ir net pamaitinciau Apkabinimas

Tai man bet kur tiktu, kad ir in laiptini isnestum, kaip benamiui kaciukui, zuvyciu pora uodegu, ir pienuko lekstele palakti. Drovus Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Gerai Niam niam Niam niam

Tai, kad kitos saldiklyje, o iskeptas kinderiui palikau LaimingasKaulas daba verda, gal ta atnesti ? Drovus Cha cha

Skanumėlis Šypsena kaip gaila, ką man mažai parvežė, pasimarinuot neužtenka Liūdnas

O kaip jas marinuoji ?

Tai iškepu, in stiklainiuką ir tada marinatu užpilu, i viskas Mirkt

Marinado recepta parasyk Taip cia taip priimta pas mumi Apkabinimas Cha cha

kaulas verda… Cha cha Cha cha Juokiasi Juokiasi Juokiasi

įmečiau nuorodą Cha chamoteris.lt/virtuve/keptos-ir-marinuotos-stintos.d?id=605349 47

Nu jo Drovus bandysiu sriuba paskui virti Nekaltas Cha cha

kokią virsi? Šypsena

Geras Gerai aciu klivija Apkabinimas reiks kada isbandyti. Uzsakymas buvo isvirti burokeliu sriuba Mirkt

Išbandyk, tarp kitko, tas marinatas tinka bet kuriai žuviai Taipo į burokėlių sriubą galkų dar pridaryk, mano vyrai abu kerta net ausys linksta Juokiasi

Turi omeny mesos kukuliukus ? As dziovintu grybu desiu Niam niam

Taip, turėjau minty mėsos kukulius, bet džiovinti grybai irgi gerai, aš kadangi jų nebeturiu, tai pakeičiu mėsos kukuliais Niam niam