photo cenzura ...kokiu pagrindu?

photo cenzura …kokiu pagrindu?

Apgailestauju, bet

  1. Skaičius 30+ realiai nenusako nieko.
  2. Nepastebėjau, kurioje vietoje, prisijungiant prie "subrendusiųjų" klubo, reikėtų pateikti ID, ar kaip kitaip užtikrinti, kad, tarkim, tamsta nesat "malalietka".
  3. "Jei koks atejunas neatitinka cenzo", nėra kaip žinoti, kas būtent jam yra čia smagiau, bet nuo atsakomybės už vaikų tvirkinimą tai neatleidžia.

P.S. Kokios galėtų būti ribos, klausimas diskutuotinas (nereikia tiktai turėti iliuzijų, kad tokios diskusijos ką nors pakeis). Bitė, regis, nutarė apsidrausti nuo galimų nemalonumų 100%, ar dar daugiau. Taip paprasčiau.

O desertui:

http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/nepilnameciu-apsauga-ribojima
-siuloma-taikyti-bet-kokiai-erotinio-pobudzio-informacijai.d?id=254095
73

esu tikras , nes vien tik skaicius 30 + tai nusako , o jei koks atejunas ir neatitinka sio cenzo , tai manau jam cia yra smagiau ,negu bendrauti su ‘malaletkomis’. Vadinasi jo poziuris i nuoga , sukruvinta , debiliska , sovinistine ,issaukiancia ar pagrista smurtu nuotrauka nebus apimtas euforijos ir susizavejimo .

Esate tuo tikras? Nekaltas

Mlia, taigi vietoj asaru ir seiliu lasinimo parasykit v instanciju, ne del vaiko modero, o del duomenu paviesinimo, cia gi ne zaidimas kazkoks…
Pdrastas koks nors zekams perduos tlf numeri arba pajams kredita ant jusu, tada bbi ciulpsit kol babkes bankui grazinsit.

be motociklo aš tikrai nesugebėsiu…

linkiu tau surasti tai ko nori. svarbiausia nenusiminti, kad esi kitoks nei visi Šypsena

is uzsidegimo pasakojant sprendziu, kad tau labiau tiktu tuo gaisrininku but Taip

zinojau, kad sirdies gelmese jus norit, kad cia likciau Šypsena

Na bent jau savo "labai drasa" tinkama linkme nukreipsi, busi naudingas visuomenei, kuri tave uzaugino. Gelbesi zmones. Visi tavimi geresis, o vaikai sieks buti "labai drasiais" kaip gaisrininkas Ralis…

mums taippat…yra kažkoks tikslas

Zinok drasa reiketu rodyti kitoje vietoje nei internete…
Gal eik i gaisrininkus?