PERKU: "kerzus"
Parduociau 41 ismeros ukrainietiskus kerzus 1 kart uzsideti svarus grazus. 861192928 arba [email protected] . Pasiskambine atsiusciau nuotrauka gmailu.
Tai kas parduodat?.. Butu gerai kurnors netoli Taurages… Turbut dar vienas nesekmingas bandymas rasti normalius batus… O gal zinot kur pirkti
Vargse tiu mano vargse… Nesiseka tau juos rast… Noreciau padet,bet kad negaliu… ~ ~
Ech… Matyt teks be batu gyvent. Galiu laisvai kokius nors standartinius nusipirkt, bet as zn, kad man bus tikrai nemalonu su jais eit… anw, neswarbu, isgyvensiu ir be tu “kerzu”, nes vilties kaip ir nebera…
Na vilniuje tikrai yra gariunuose uz 150LT gali kokius nori paraut tai vat
O Vilnius tai toli… Sh…
klaipedos turgui yra kokiu tik nori… 200lt kaina…dar gali paziuret parduotuvei Lilonijoi(cia batu parduotuve).butinai pirk kerzus…;D
Jei tiktu nuliovi kareiviski batai tai gal ir pagelbesiu tau
sita gi,vln armija ir civiliams.
Kuriam tiksliai? Na kiek zinau in Klp yra dvi turgavietes… Blyn, buvau Klaipedoj ir negalejau i turgu uzeit! O toj Lilonijoj ziurejau, ji isvis pasinaikinus ir tokios pardes nebebus…
Nu nzn, nenoriu grynai kareivisku… Be to, jei tu ne is Trg tai ir taip sh gausis…
Vilnius Vilnius… 400 kilu man iki jo…
kaip suprantu kerzai yra kareiviski batai ane?tai tada nesuprantu kaip gali PANA su jais vaiksciot?!tau gal galva perpute ar ka?!
Na visai nieko… Reiks apsvarstyt pirkimo internetu galimybe…
Patikek, gali vaiksciot… O man galvos nieks neperpute, cia skonio reikalas. Nesu is tu tradiciniu fyfu su “kablais”.
Mano brolis dirba kariuomenei, tai pas mus spintoj stovi 5 poros kerzu Net nzn ka su jais daryt Reikia paciam gal pradet nesiot, bet kazkaip nelabai norisi, juos dar pranesiot reikia… Dydis man regis 43-45, zodziu jei ka-kreipkites i privata. Vieta- Vilnius. Tik kokias ten brolis salygas kels-nzn
Na yra keletas trugdziu: batu dydis aiskiai per didelis (mano apie 40 ) ir atstumas - iki Vilniaus siais metais tikrai nenusigausiu…
Ir as 3 poras nauju turiu.43-44 ,po 80.Šiauliai.