Perku, keičiu GSM telefoną. Klausimų ir patarimų tema.

is ranku nenoriu pirkti

per paieska isivesk…‘perku N70’ ir pamatysi kas ka siulo…

sveiki, noriu pirkt n 70, kokios kainos mazdaug gali buti "parduotuvelese" kur buna parduotuvese su vitrina isikure ir superka telefus? noriu pirkti, naudota, taciau kiek ziurejau niekur nera, aisku po visa miesta (vilniu) nesivazinejau.o butu telearena vilniuj…

Tame ir beda, kad neivieno… Žliumbia siandie perziurejau salonus du, tai siuo metu turi tik pilkos spalvos 530i, kur man pasirode labai negrazi teisybe pasakius. Reiks uzeit kazkur pazaist su 6300, nes dizainas jos istiesu neblogas.
(jau pradedu linkt y Nokia Cha cha) dar toks momentas buvo, draugas norejo foto permest man i PK is SE K550, tai per melyna danty neisejo susijungt kazkodel Nekaltas nors mano turimas T610 susijungia be jokiu problemu, t.y nereikia papildomo softo. Nezinau kaip butu su 530i.Tuo tarpu Nokia tokiu problemu kiek zinau nesudaroApsvaigęs
Kas liecia baterija, tai as nesinaudoju siaip nei radija per daznai, retkarciais foto/video, wap nejungiu visai, o ir kalbu nedaug palyginus… Net nezinau istikruju, neissirenku kaip boba nauju batu Cha cha (atleiskit moterysMirkt)

Jau pasikrove Šypsena Veikia ta kamera kur ideta i tlf kur save matai, o ta kita ne, nes isimta. Nu krc normaliai tlf kolkas Šypsena

nu žinai, kai siūlai tik telefoną su 1gb korta ir pakrovėjų be priemokų keisti, tai ir gaunasi taipKvankt? atrodo tu man čia vakar siūlei.

LL imciau nauja ir laisva Mobilusis is heltelo atstovybes arba kgf o miestas tai mrj(Marijampole) Nekaltas

Sorrys. pamjrsau pamjnet kad norju pirkt atmintjes korta y tlf… tode cia rasau

Tai cia i ta dvieju metu garantija viskas ieina. Juk atskirai dalims garantiniu nedalina… Drovus

o pagal kokius kriterijus tavo draugas renkasi?ka?

Nenori kalbet su manim sharpo pardavejas. Gal kitu variantu yra? Šypsena

Sveiki, nusprendziau, kad noriu kazko idomaus ir pigaus Mirkt. Taigi…
Kriterijai butu tokie:

1. Kad tokio ant kiekvieno kampo nepamatyciau Cha cha
  2. Privalumas - atlenkiamas (bet domina visokie)
  3. Kamera visai nesvarbi, bet 3G butu privalumas
  4. Kaina (aisku, naudoto) - iki 250Lt. Aisku priklauso nuo bukles ir t.t. Mirkt bet cia mazdaug taip.
  5. Kad nebutu kosminio dydzio Mirkt
    Patarkit ka nors Mirkt (Nokiju nemegstu, Samsungu irgi Cha cha). Zvalgausi i NEC’us ar Siemens SX1 arba dar ka nors…