Per Hellowena.Neblaiva:D
čia kas pažintys or something? m mados nematau
taigi cia skyrelis “NARIAI” BATUS tashes ir kt shlamshta dedu i skyreli Mada ir stilius ‘ivairios’ …
suknelės spalva/raštas -
Man BERYSIO ta suknia ir pedkelnes!
permatoma man irgi lb lb patinka rashtas tos sukneles, kai pamachiau negalejau nenusipirkti…tik ji cia bishki uzsikelusi sheip ji ilgesne yra
Lady^ANGEL^ jei norskiek dometumeisi mada ir bent retkarciajs uzmestum akele iFashion TV pamatytum! kad juodos pekelnes ir lengvute suknele dabar ir oj patikeke kaip ,taip kad rysio ar beryshio man dzin,svarbiausia kad ash jauchiusi GRAZIAI su ta suknele graziem zmonem viskas tinka
nemanau,kad gražiem žmonėm viskas tinka,beskone .baisu .Jei jau sakai ,kad derinys suderintas,tai bent derint reikėjo subtiliau
TiscaTiara ne viskas kas suderinta turi buti juoda ir balta, ir subtilumas neturi nieko bendro su skoniu tu gal fashion tv neziuri ar zurnalu neskaitai?? Nematei gal kokiu nesubtilumu buna per madu show ir panashiaj, ir manau garsiausi dizaineriaj beskoniaj? nu jo aisku…susiderina tik juoda suknele ir bespalves pedklenes
SpongeBOB’e, vat būtent, kad ne viskas, kas mada yra gražu. Suknelė man graži, bet su tom pėdkelnėm nekaip. Nors įdomu pamatyt visu ūgiu būtų.
o as gi nesakaiu kad cia madinga taip P
kad tu tik apie madą ir šneki;]]
gal jei pedkelnes butu juodos paprastos butu geriau. Nes sitos tragiskos.
gražios tos pėdkelnės