Per Hellowena.Neblaiva:D

Per Hellowena.Neblaiva:D

čia kas pažintys or something? Cha cham mados nematau Nekaltas

Velniūkštis Velniūkštis Velniūkštis Velniūkštis Velniūkštis Velniūkštistaigi cia skyrelis “NARIAI” BATUS tashes ir kt shlamshta dedu i skyreli Mada ir stilius ‘ivairios’ …

suknelės spalva/raštas - Gerai

Man BERYSIO ta suknia ir pedkelnes!

permatoma Taip Taip Taip man irgi lb lb patinka rashtas tos sukneles, kai pamachiau negalejau nenusipirkti…tik ji cia bishki uzsikelusi Cha cha sheip ji ilgesne yra Taip

Lady^ANGEL^ jei norskiek dometumeisi mada ir bent retkarciajs uzmestum akele iFashion TV pamatytum! kad juodos pekelnes ir lengvute suknele dabar Gerai ir oj patikeke kaip Gerai,taip kad rysio ar beryshio man dzin,svarbiausia kad ash jauchiusi GRAZIAI su ta suknele Mirktgraziem zmonem viskas tinka Cha cha Flirtas Flirtas Flirtas Flirtas Flirtas Flirtas Flirtas Flirtas

nemanau,kad gražiem žmonėm viskas tinka,beskone .baisu .Jei jau sakai ,kad derinys suderintas,tai bent derint reikėjo subtiliau

TiscaTiara ne viskas kas suderinta turi buti juoda ir balta, ir subtilumas neturi nieko bendro su skoniu Pavargęs tu gal fashion tv neziuri ar zurnalu neskaitai?? Nematei gal kokiu nesubtilumu buna per madu show ir panashiaj, ir manau garsiausi dizaineriaj beskoniaj? nu jo aisku…susiderina tik juoda suknele ir bespalves pedklenes Ignoruoju

SpongeBOB’e, vat būtent, kad ne viskas, kas mada yra gražu. Suknelė man graži, bet su tom pėdkelnėm nekaip. Nors įdomu pamatyt visu ūgiu būtų.

o as gi nesakaiu kad cia madinga taip ŠypsenaP

kad tu tik apie madą ir šneki;]] Taurė

gal jei pedkelnes butu juodos paprastos butu geriau. Nes sitos tragiskos.

gražios tos pėdkelnės Piktas