PC SVGA -> TV

PC SVGA -> TV

Sveiki,
paieskoje konkretaus atsakymo neradau, tad parasytkit kas zinot, kur vilniuje nusipirkti SVGA 2 TV adapteri? Esme tokia, kad kompe nera jokio TV-OUT’o, tik SVGA jungtis monitoriui. O reikia prijungti prie TV. Ant teliko yra Composite-Video (tulpe), SCART ir paprasto anteninio laido (BNC ar kaip ten) iejimai. Zodziu busiu dekingas uz bet kokia info Labas

So, any ideas? LaimingasLabas

yra tokie - kainuoja apie 190 lt, ju yra kiekvienoj kompiku parduotuvej, vadinas jie VIDEO PLOKSTE SU TV-OUT…

jei rimtai, tai koks gali buti perexodas, kada video plokstej su TV-OUT stovi spec cipas, verciantis signala tinkamu TV…

Jei galeciaui istatyti video korta su S-VIDEO OUT, viskas butu ciki, bet kompas yra nesiojamas ir tokios plokstes ten NEIDESI. Radau toki viena navarota, kurio kaina 422Lt:
http://www.hama.lt/itemlist.php?sectionid=3 (apacioje, kaireje puseje).
Dar kazka panasasu SONEX’as sake gali uzsakyti uz $100. Biski brangoka sakyciau Pavargęs O seip susimasciau apie isoroni TV-Tiuner’i. Jungiasi per USB, tik va idomu ar bus TV-OUT? Kazkaip abejoju, bet gal teko su tuom susidurt?

Taj va, nusipirkau toki dalyka:
http://www.trust.com/products/frame-product.htm?artnr=12737
Kaina 400 lituku, pirkta BMS’e. Kokybe Gerai Labai patiko komplektacija: laidu prideta tiek, kad pakaktu visiems gyvenimo atvejams. Dar buvo toks variantas:
http://www.trust.com/products/frame-product.htm?artnr=12953
Viskas tas pats, tik Wireless. Neemiau nes per brangu, ir kokybe prastesne kai duomenai perduodami oru (mirgejimas). Toliau turiu kita klausima: gal kas galit pasiulyt gera isorni (USB) TV/FM tuneri? Kaina turetu buti ~300 lituku. Seip noretusi Leadteko, alia niekur jo nera. Any ideas?

niekaip nesupratau del ko tu pirkai ta TELEVIEWER Nekaltas
taigi reikejo pirkt TV tuneri jungiama per USB, o sitie daiktai turi TV-out jungtele.

Buciau pirkes, bet niekur neradau tokio USB Tunerio.