Pazeidejas?


Pazeidejas?

tik trys zuvys koks cia pazeidimas? Cha cha

sitam aCipirko Gerai Gerai Gerai Gerai

Gerai

Narde tryse tris dienas TaipNes kiek pamenu taisykles same jamama tik 1 Nekaltas

as i toki nesauciau Šypsena

speju ,kad ne Lietuva Liūdnasnuotrauka paimta is rastu kituose tinklapiuose. tokiu foto talpinimas issaukia neigiama reakcija musu zveju, o ir kitu. ziurint kaip ir kas reaguoja . ir tai issaukia bereikalingas emocijas ir diskusijas forumuose.tokias foto ir straipsnius atsizymiu sau ir talpinu i savo archyvus su tam tikrais pazymejimais.ir NIEKUOMET neplatinu viesai ,kad ir rades kaip sokiruojanti fakta.eina tik asmeniniam archyve ,kuris yra gana gausus.

rasiju umom nepanet Cha cha

Apakęs

Apakęs Kvankt? Kvankt? Kvankt?

MIB, kraujas uzvire? Cha cha Ir joks jis ne pazeidejas. O tave reiktu nubaust Cha cha

dvasios ubagas

Kokia 91-92m Rasijoj kokia masinuke rades nupirkdavau viena kita nupirkes parvarydavau.Dislokacija buvo salia Serpuchovo toks Protvino miestelis,pas afgano karo veterana Andreju.Eilini karta atvykes radau jo zmonos broli is pavolgio atvykusi.Tiksliau nuo Volgos-Dono kanalo.Susedom buteliukas kitas,taip toliau.Jie tarpusavyje isikalbejo apie povandenine zvejyba.Vienzo ir man idomu ka ten galima nusaut.150-160kg daznas reiskinys.Klausiu a visada sekasi nusaut.Sako beveik-kodel beveik klausiu.Sako buvo pora kartu kai pasijutau pats medziojamas.Ziema nusileides i ekete uzutekyje-dauboje pasiekes dugna 14-15m gylyje sako neriu letai zvalgydamasis ir toks bendras vaizdas sone nuskendes rastas pastoviai storuoju galu i mane nors as plaukiu.Tik as sako pajutau kazka negera rastas pradejo artet ir pasimate veduokles rasto sonuose.Visko mates vyras sako ne nepajutau kaip is horizontalios padeties vertikaliai atsistojau.Vienzo tas bicas ji letai palydejo iki kokiu 4-5m,letai praplauke pro sona ir dingo.Kazkodel vyrukui praejo noras buti vandeni automatiskai.Klausiau koks galejo buti.Tas vyriokas sako vis tiek nepatikesi.

albertas70 as i toki nesauciau bijotum, kad negautum atgal ? Juokiasi

Vytochas gera anikdota skele

albertas70 as i toki nesauciau… teptum slides neatsisukdamas pamates toki vandenij Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Kaiptai prisimniau filnuka apie Jonaisko mela kai povandenininkai aiskino kad ju sezonas neplni metai , lygtais 9 men. , tipo ziema nesaudom .