Tai jau ne. Savo pavarde vadintis vyrui neleisiu.
Paslauga paslaugai nelygu. Manau, aš su tavo pavarde galėčiau susitaikyt, tik ar tu susitaikytum su faktu, kad žmoną turi?
Tai jau ne. Savo pavarde vadintis vyrui neleisiu.
Paslauga paslaugai nelygu. Manau, aš su tavo pavarde galėčiau susitaikyt, tik ar tu susitaikytum su faktu, kad žmoną turi?
na jei pavadinau tai matomai galiu
marius1983 rašė:
gražus žodis, seniai vartojau tai nutariau pavartoti, sakai ne į temą?
Ne, tiesiog vargu, ar dėl mano parašymo galėtum jau šelme vadinti. ;p
asrelka_bliat rašė:
labaityliai rašė:
MarienėJau galiu kokio ginklo ieškotis.
padaryk mums abiems paslaugą
labaityliai rašė:
marius1983 rašė:
o pase bus pavardė -ienė matomai
Marienė
o aš Aušrys?
marius1983 rašė:
o pase bus pavardė -ienė matomai
Marienė
asrelka_bliat rašė:
marius1983 rašė:
iki 2013 metų vasarosAlia kaip tik, kai aš pasą keistis turėsiu… Žiū, koks sutapimas…
hah.
asrelka_bliat rašė:
Rinkoje galima būti visą gyvenimą, nepriklausomai nuo šeiminio statuso.
oj tu, šelme
labaityliai rašė:
marius1983 rašė:
žmona, vaikai palauks, marius dar nori pabūti rinkoje
iki kada galiojimo laikas?
iki 2013 metų vasaros
labaityliai rašė:
marius1983 rašė:
mano realybė - darbas, vadovai, seni amžiumi bendradarbiai, pareigos tėvams, tūsai ir draugai, viskas, paskutiniais mėnesiais tikrai neįdomu gyventi darosi, o kad nesuaugčiau per greit, įsijungiu bangą
Ak… O prieš akis: žmona, vaikai… Tau tikrai reikia ateiti į meet’ą
žmona, vaikai palauks, marius dar nori pabūti rinkoje
marius1983 rašė:
mano realybė - darbas, vadovai, seni amžiumi bendradarbiai, pareigos tėvams, tūsai ir draugai, viskas, paskutiniais mėnesiais tikrai neįdomu gyventi darosi, o kad nesuaugčiau per greit, įsijungiu bangą
Ak… O prieš akis: žmona, vaikai… Tau tikrai reikia ateiti į meet’ą
marius1983 rašė:
[… o kad nesuaugčiau per greit…
Jau seniai laikas buvo suaugti.
marius1983 rašė:
ačiū už patarimus, pasinaudosiu jais
gal ir teisi esi, jei nėra žmogus matytas realiai tai telieka apie jį iš virtualių kalbų susidaryti
Na taip :] juk pražilčiau aš, jei bangoj paklausčiau žmogaus vardo ir mąstyčiau, ar tik Jis jo nesumelavo jei sako, kad Marius - vadinasi, Marius. O jei žmonės bando kažką kažkam meluoti ar vaidinti, tai nuo to blogiau tik Jiems patiems - susitikus tiesa išaiškėja per keletą minučių :]
labaityliai rašė:
marius1983 rašė:
bet tai aš nesuprantu kaip galima patikėti viskuo ką aš kalbu, čia gryniausios provokacijos ir tiek kurios jau ima atsibosti kaip ir pati banga
Tai:
- nebeužsiiminėk provokacijom
- rečiau sėdėk bangoj
ir bėda išspręsta
Nesivarginu aš gilintis, provokacijos čia ar ne provokacijos, bendrauju su žmonėm nuoširdžiai, tai to paties tikiuosi ir atgal :] o kad kažkas ten kokią netiesą pasakė, tai ne mano bėdos, aš patikėjau ir susidariau nuomonę
ačiū už patarimus, pasinaudosiu jais
gal ir teisi esi, jei nėra žmogus matytas realiai tai telieka apie jį iš virtualių kalbų susidaryti
marius1983 rašė:
bet tai aš nesuprantu kaip galima patikėti viskuo ką aš kalbu, čia gryniausios provokacijos ir tiek kurios jau ima atsibosti kaip ir pati banga
Tai:
marius1983 rašė:
…
Būtent todėl tu ir nekeli pasitikėjimo. : ]
labaityliai rašė:
Neprisišnekėk
Jis vis tiek neatvažiuotų. ; ] Tai mes dviese visgi. : ]
marius1983 rašė:
aha
matau jūs viską už gryną pinigą priimat, jei varysiu ten, nusiteiksiu gerai laiką praleisti ir praleisiu, naujos pažintys patinka
Ot caca draugiškumas ir šypsena yra milijoną kartų mieliau ir maloniau už ironiją, sarkazmą, patyčias ir pasikėlimą. Va
labaityliai rašė:
marius1983 rašė:
aš ir pats nerimtas esu, plevėsa
šiaip meetai dviese yra daug geriauKaip kada ;] meet’ai dviese su žmogum, su kuriuo iš tiesų norisi būti dviese, yra super, bet kartais taip gera atsipalaiduoti bendrauti nusiteikusių žmonių kompanijoj ;] be to, tai visiškai neįpareigoja, gali pvz tiesiog sėdėti ir tylėti arba bet kuriuo momentu atsistoti ir išeiti. :] ir, galų gale, tiek laiko ir taip intensyviai bendraujant su bitės bendruomene, Tau jau ir pačiam turėtų būti smalsu paplepėti prie alaus bokalo ar kavos puodelio :] bet aš neįkalbinėju, šiaip pareiškiau nuomonę, tęskit
aš esu tikras, kad mano stiliaus žmonių tuose meetuose nėra, o atvažiuoti tam kad po kelių minučių išvažiuoti tikrai nerimta. bet kaip žadėta būsiu aš tame meete, susipažinsiu su tavimi ir kitais, nes tikiuosi jau tuo metu grįšiu į centrą gyventi, bet beveik neabejoju, kad neatsispirsiu pagundai ką nors “išskylėvoti”, reiks stengtis tvardytis
Taip žmonės ir naudojasi kitų padėtimi…