Pavykusių ir nelabai pavykusių meet'ų tema

Tai jau ne. Ne Savo pavarde vadintis vyrui neleisiu.

Paslauga paslaugai nelygu. Manau, aš su tavo pavarde galėčiau susitaikyt, tik ar tu susitaikytum su faktu, kad žmoną turi? Juokiasi

na jei pavadinau tai matomai galiu Juokiasi

Ne, tiesiog vargu, ar dėl mano parašymo galėtum jau šelme vadinti. ;p

padaryk mums abiems paslaugą Juokiasi

o aš Aušrys? Apakęs

Marienė Juokiasi

JuokiasiJuokiasiJuokiasi hah.

oj tu, šelme Mirkt Juokiasi

iki 2013 metų vasaros Juokiasi

žmona, vaikai palauks, marius dar nori pabūti rinkoje Juokiasi

Ak… O prieš akis: žmona, vaikai… Tau tikrai reikia ateiti į meet’ą Juokiasi

Jau seniai laikas buvo suaugti.

Na taip :] juk pražilčiau aš, jei bangoj paklausčiau žmogaus vardo ir mąstyčiau, ar tik Jis jo nesumelavo Cha cha jei sako, kad Marius - vadinasi, Marius. O jei žmonės bando kažką kažkam meluoti ar vaidinti, tai nuo to blogiau tik Jiems patiems - susitikus tiesa išaiškėja per keletą minučių :]

ačiū už patarimus, pasinaudosiu jais Taip
gal ir teisi esi, jei nėra žmogus matytas realiai tai telieka apie jį iš virtualių kalbų susidaryti Mirkt

Tai:

1. nebeužsiiminėk provokacijom
  2. rečiau sėdėk bangoj
    ir bėda išspręsta Cha cha
    Nesivarginu aš gilintis, provokacijos čia ar ne provokacijos, bendrauju su žmonėm nuoširdžiai, tai to paties tikiuosi ir atgal :] o kad kažkas ten kokią netiesą pasakė, tai ne mano bėdos, aš patikėjau ir susidariau nuomonę Cha cha

Būtent todėl tu ir nekeli pasitikėjimo. : ]

Jis vis tiek neatvažiuotų. ; ] Tai mes dviese visgi. : ]

Ot caca Cha cha draugiškumas ir šypsena yra milijoną kartų mieliau ir maloniau už ironiją, sarkazmą, patyčias ir pasikėlimą. Va Cha cha

aš esu tikras, kad mano stiliaus žmonių tuose meetuose nėra, o atvažiuoti tam kad po kelių minučių išvažiuoti tikrai nerimta. bet kaip žadėta būsiu aš tame meete, susipažinsiu su tavimi ir kitais, nes tikiuosi jau tuo metu grįšiu į centrą gyventi, bet beveik neabejoju, kad neatsispirsiu pagundai ką nors “išskylėvoti”, reiks stengtis tvardytis Juokiasi

Taip žmonės ir naudojasi kitų padėtimi… Cha cha