Pavykusių ir nelabai pavykusių meet'ų tema

Tai kad mano aparatura gerai veikia… sakiau jog viena mano nr galima istrint, ta bites… Šypsena nezinau kodel neissisiunte… Nekaltas is visu normalei gaunu Nekaltas

Mariau, vėl erezijas skleidi. : ]
Andriau, darbais ir visokiom kitokiom figniom. Sezonas…

Demagogijos… : ]

Vis tiek tu Povilai dar gausi per ausį… : ]

Apakęs

Kovo 8 taigi tulpių šventė Cha cha

Man 6iaip irgi universitete šventė kažkokia, bet gal paaukosiu Cha cha

Visi? Kas tie “visi”? Šitą padarą aš jau seniai žinau, kad geria tolka tak. Cha cha

Tai nieko neketinu su jom daryt, bet bent pažiūrėt gražu Juokiasi

aaa… na gali but, as pats ten taip suveltai parasiau Cha chaNekaltas

Kai kišiesi į svetimą pokalbį, pirmiausia parašyk ką nors, kas leistų suprasti, kad suvoki, jog kišiesi :]
O dabar toliau: sėkmingam darbuotojui yra netgi primygtinai rekomenduotina keisti darbovietę kas 5 metus, nes taip Jis tobulėja, įgyja naujų žinių, plečia akiratį, nesustoja viename taške, įgyja naujų įgūdžių ir tt. O geram darbuotojui įgyti darbdavių pasitikėjimą nėra sunku, per daug metų bendravimo su darbuotojais patirties Jų akis jau yra išlavinta gana greitai atskirti, kuris darbuotojas yra geras, o kuris - ne. O jei Tau atrodo, kad sėdėjimas 20 metų toj pačioj firmoj vien dėl to, kad ten vietą jau "užsimušei", o kitur gali ir negauti, yra vienintelis teisingas kelias, tai valio Tau, bet aš manau kitaip.

Oi, patikėk, aš tikrai neverčiu Tavęs ateiti ar panašiai. Neturiu tam pagrindo Šypsena

Ai, beje, dabar prisiminiau, kad mandagūs žmonės moteris (merginas) skirsto į gražias ir simpatiškas Juokiasi Taigi, Tavasis komplimentas jau nebe toks malonus Juokiasi

na dabar bandysiu kitą kartą, bet manau esi protingas žmogus ir supranti, kad yra daug svarbesnių reikalų apart linksmybių Šypsena

Dėkui, malonu :]

O dėl meet’o… Ramus pasisėdėjimas, bet paplepėjom įdomiai ir maloniai Šypsena

Taip

aš niekada nesigailiu dėl savo sprendimų ir jei taip padarau, reiškia taip ir reikėjo padaryti Šypsena

Anksčiau ar vėliau su kažkuo panašaus teks susidurti :]

o man tinka Juokiasi

vaikų vardai bus Aloyzas ir Pranūtė, kurk toliau ateitį Cha cha

pakalbėsim apie tai po 5 metų Juokiasi

Marius Aušrys. Gerai skamba Cha cha

“Sulaukus penkiasdešimtojo jubiliejaus Jus sveikina Marius Aušrys, Aušra Marienė bei Jų vaikučiai pabiručiai” Juokiasi sukūriau Jums tobulą ateitį Juokiasi