Hm jo aš žiauriai pavydi. Ir dėl to barnių tikrai kildavo
O kaip to išvengt net nežinau
O kam čia tie “”? Tipo taip liūdna, kad niekad neturėjai bėdų dėl pavydo?
Žmogus pavydi kito žmogaus, kai yra neužtikrintas jo meile ;] aš nepavydžiu. Mano vaikinas taip pat.
Esu pavydi ypač draugystės pradžioje. Vėliau kuo geriau pažįstu žmogų, tuo labiau pradedu juo pasitikėti.
esu pavydi,bet nedemonstruoju to.mano psichologinė problema ir asmeninis reikalas
manishkis nesveikai pavydus, bet jau baigiam suderint su tuo reikalu;]
O kam vengti pavydo? Sveikas pavydas visada reikalingas…kaip sakoma “nepavydi - nemyli”…Nes logiška juk,kad kai žmogus tau rūpi ima pavydukas… Man visai patinka kai matau jog berniuks pavydi… ir pati nevengiu pavydo parodyt…O kam slėpt?? jei santykiai geri ir pavydas nėra perdėtas - dėl to barnių tikrai neturėtų kilti…
labai jau nekonkretu
šiaip tai pavydi, o pati elgiuosi taip, kad kitas žmogus turėtų daugiau pagrindo pavydėti. na, egoistė mažu.
man tai netgi trukdo
Mano exberniukas buvo BEPROTISKAI pavydus. Eidavom kur mieste, tai rodos, tuoj uzguls visu kunu, kad tik kiti neziuretu
Nu man juodas pavydas asocijuojasi su nepasitikejimu.
O siaip… esu pavydi, bet ne per daug. Svarbiausia yra pasitikejimas zmogumi, o sveikas pavydas cia tik priedas.
esu pavydi
ir nzn ka su savimi daryti
Mano visiskai nepavydus. Is pradziu net buvau nustebusi, kaip taip imanoma, bet db zinau, kad jei ka negero padaryciau, tiesiog negaleciau paziuret jam i akis ir to uztektu, kad “gauciau ignora” tikrai ne trumpam. Taciau pati esu gana pavydi, vis delto - stengiuosi kaip imanoma labiau tvardytis. Ir, zinoma, atviras pokalbis visada labai gelbsti…