pavėsinės sienelė
Pavėsinės sienelė iš kitos pusės (nugara). Pačiame viršuje, labiau į kairę pusę keli akmenys, kurie griuvo net tris kartus, nesilaikė ir nenorėjo “prilipti”. Mūrijau pernai, lapkričio mėnesį lietingu ir šaltu oru. Betonas tiesiog nenorėjo sustingti.
Raudu siena
Koks geras ir teisingas komentaras! KAI MŪRIJAU, BUVO LABAI LIETINGAS ORAS, šalta, akmenys nesilaikė ir krito žemėn. Tačiau sėkmingai baigiau. O kokie komentarai buvo, net prisiminti negera. Nugrius, ištrupės, nesilaikys, negalima mūryti lapkričio mėnesį ir pan. Dabar oponentai užsičiaupė, nes mano darbą galima ne tik pamatyti, bet ir pačiupinėti.
Siena puslankio formos, todėl stovi labai stabiliai. Amžinas statinys.
pagal klubo taisykles per diena galima ideti tik 3 foto
Kvailos taisykles, juolab klubas apmires visai… (nesupyk tik) Man irgi gana daznai tenka kariaut su tokiais “optimistais” kurie “skatina” tave dirbt. Ne tai kad ir taip sunku buna, tai dar atejes koks dalbajobas (atsiprasau) dar kabinejas kad tas negerai, ar anas, ar aplamai nafig to isvis reik.
Reikia atkakliai ir nuolat dirbti prie šios temos. Tada susirašinėjimas nenumirs. Apribojimai internete? Tai bloga, labai bloga praktika…
Tokia ir praktika. Tiktu tokia taisykle jei kas pora minuciu naujas foto detu, o daba forumas leisgyvis ir dar modero nera. Pasirodo per menesi karta ir tvarka bando daryt. Neprotinga. Koks susirasinejimas? Dabar tik idomumo delei cia pasiziuriu ir kazka parasau, aktyviai nesidomiu ir nepraktikuoju. Kai reikes - ieskosiu ir klausiu patarimu. Aisku gerai kai ateina meistrai ir parodo ka moka ir kaip galima tai pasidaryt, nes dauguma cia ateinanciu tai mergaites mezgancios ar lipdancios auskariukus. Cia ir klubas mergaiciu neoficialiai. Vyrija daugiau “Mano bustas” sedi, bet ir ten meistru pomaziai ir daugiau statytojai: santechnikai, dazytojai… o tokiu kaip as, megstanciu pakonstruot ir tu, kurie viska patys daro, labai mazai…