Pavasaris ir ant palangės

Pavasaris ir ant palangės

LadyStar, kaip su kvapeliu kovoji? ŠypsenaGelyte superine! Gėlė

Ačiū ŠypsenaŠita beveik nedvokia. Čia huernia, o jos mažiau smirdi Cha cha Jaučiasi tik prikišus nosį prie žiedo Cha cha

ilgai laikosi ziedai?

Gana ilgai. Apie savaitę. O gal ir kiek ilgiau, jei šiek tiek vėsiau Šypsena O žydi labai dažnai Šypsena

o ziema saltai laikai, ar nevargsti taip, kaip su kaktusias?

Laikau vėsiai kartu su kaktusais, tačiau reikėtų pasižaisti šiek tiek, nes jų augimo periodas kiek kitoks. Tai žiemojant nužydi dar porą kartų. Čia vienas iš tokių augalų, kuriam nieko nereikia, pats puikiai savim pasirūpina Cha cha Na, tik žiemą, jei labai suvysta, palaistau kokį kartą ir tiek Šypsena

Turiu dar tokią:i74.photobucket.com/albums/i243/cinside/IMG_8104.jpgŠita tai labai fantastiška Myliu

Oho! paziurejau linka! is vis nebuvau tokiu maciusi! Ir jau prazydinai! Is kur gavai? Šypsena cia kartais ne is uzsienio?

Ten huernia pillansii. Iš Ukrainos berods. Lėtai auga Gerai Žydėjo kartą, dabar pumpurų prikrovus buvo, bet nudžiovinau, nes buvau išvažiavusi ir nepalaisčiau. Bet žydės dar. O ir nežydinti ji neprastai atrodo GeraiĮ kažkokį užsienio forumą įdėjusi buvau šitą foto, tai vienas australas baisiai užsimanė gauti Juokiasi Susižavėję žmonės buvo. Man tai irgi labai gražus augalas Myliu

tikriausiai, i “thater.net” buvai idejusi - as ten Tavo nemazai nuotraukyciu maciau! Grazios buvo! Girtas

Aha, ten irgi įdedu ką nors, kai prisimenu Drovus

ten praeita menesi vienas dalyvis taip pasistenge ir idejo apie 100 pusiau-sejinuku nuotrauku. puse augalu tai net neverta buvo rodyti