Pavasaris ir ant palangės
LadyStar, kaip su kvapeliu kovoji? Gelyte superine!
Ačiū Šita beveik nedvokia. Čia huernia, o jos mažiau smirdi Jaučiasi tik prikišus nosį prie žiedo
ilgai laikosi ziedai?
Gana ilgai. Apie savaitę. O gal ir kiek ilgiau, jei šiek tiek vėsiau O žydi labai dažnai
o ziema saltai laikai, ar nevargsti taip, kaip su kaktusias?
Laikau vėsiai kartu su kaktusais, tačiau reikėtų pasižaisti šiek tiek, nes jų augimo periodas kiek kitoks. Tai žiemojant nužydi dar porą kartų. Čia vienas iš tokių augalų, kuriam nieko nereikia, pats puikiai savim pasirūpina Na, tik žiemą, jei labai suvysta, palaistau kokį kartą ir tiek
Oho! paziurejau linka! is vis nebuvau tokiu maciusi! Ir jau prazydinai! Is kur gavai? cia kartais ne is uzsienio?
Ten huernia pillansii. Iš Ukrainos berods. Lėtai auga Žydėjo kartą, dabar pumpurų prikrovus buvo, bet nudžiovinau, nes buvau išvažiavusi ir nepalaisčiau. Bet žydės dar. O ir nežydinti ji neprastai atrodo Į kažkokį užsienio forumą įdėjusi buvau šitą foto, tai vienas australas baisiai užsimanė gauti Susižavėję žmonės buvo. Man tai irgi labai gražus augalas
Aha, ten irgi įdedu ką nors, kai prisimenu
ten praeita menesi vienas dalyvis taip pasistenge ir idejo apie 100 pusiau-sejinuku nuotrauku. puse augalu tai net neverta buvo rodyti