Paukštiena su riešutais
poros vištų krūtinėlių, vištienos prieskonių mišinio(ar mėgiamu) druskos saujelės graikinių riešutų ar mėgiamu. grietinėlės mėgstamo fermentinio sūrio. Vištienos gabalėlius apibarstyti specialiai vištienai paruoštu prieskonių mišiniu, druska. Įkeptuvę įpilti aliejaus ir kepti vištieną ant stiprios ugnies. Susmulkinti graikinius riešutus ar kit. Juos suberti į keptuvę, kai vištiena jau bus beveik paruošta. Riešutai turi kiek apskrusti. Pabaigoje supilti grietinėlę. Dar sykį įberti prieskonių ir palaukti kol grietinėlė užvirs. Taip paruošta vištiena patiekiama su spagečiais. Skanaus!
Gal …
Is kur vistas perki?
riesutai maisto gadinimas tik saldziuose patiekaluose tinka
Gražiai sukomponuota Pagirtina Net neabejoju,kad ir skanu
Grietinėlę vertėtų ilgiau nugarinti ir tikrai jau nekomponuoti maisto su spagečiais - valgymas tampa konkreti kančia. Beje, pabandykit su kokosų pienu. Višta, smulkiiai smulkiai cibulis ir cesnakas, apkepama su kariu ir kokosų pieno ant galo… PS: Neatsakinėkit dviračiui į klausimą, kur perkat vištą, nes jei ta višta nebus natūraliai xolopo kaime užauginta - jums i jūsų patiekalui – xana.
Man tai labai “patinka” ,kai musu kulinarai sugeba suplakti i kruva kelis nelabai suderinamus dalykus. Lyg tai bandyta gaminti gruziniskas sacivi, bet prie ko cia dabar ta grietinele,tie pervirti makaronai ir tie tragiskai isrodantys balzgani pomidorai? Negi sunku buvo su tais paciais riesutais siek tiek pasiterlioti ir butu gavesis puikiausias riesutu padazas,nenaudojant jokiu ten grietineliu ir vistienos prieskoniu ( kas tai per dalykas gal gali autorius paaiskinti?) .
“PS: Neatsakinėkit dviračiui į klausimą, kur perkat vištą, nes jei ta višta nebus natūraliai xolopo kaime užauginta - jums i jūsų patiekalui – xana.” - sutapimas, bet atejau panasiai parasyti
O gal makaronus su vienkartinėm pirštinėm pynė Aš nuomonės nekeičiu-man gražu ir atrodo skaniai ir makaronus ilgus moku valgyt su šakute gražiai
manau ar su vienkartinem pirstinem ar plikom rankom katik isvirtu makaronu niekas neciupines,nes karsta,todel turejo jie atsalti kazkiek. Taigi kam idomu saltus bet galbut grazius makaronus valgyti?
gražu, bet fe, kam tie riešutai? viską gadina.
Galima visą šitą reikalą įdėt į mikrobangę vos porai min ir nebus šalti…
prajuokinot …maistas buna ne tik skanus bet ir grazus… Nepatinka negaminkit. O riesutai taip jau recepte yra, ir ju dedama ne tik i saldzius patiekalus. Viska bandau, gaminu, puosiu (man tai patinka, tai hobis)…kam netinka,…tai jusu reikalas
Abazaju as tokius patiekalus