Patarkit apdailos meistrus Vilniuje

Patarkit apdailos meistrus Vilniuje

paleisk pokemonu medziojimo irengini is ranku ir pasidarysi patsGerai

abm statyba susiguglink

Variantas jei neturi meistrų:
kadangi namas naujas, daugelyje butų dirbs darbininkai. Stebėk kas dirba. Jei atrodo rimti, užeik pasikalbėt, pamatysi jų darbą. Nesikuklink paklausti pas kaimyną, kuriam jau įrengė butą.Tuo pačiu ir su kaimynu susipažinsi.
Jei pats nieko nemoki (tada turi pinigų), geriau imti brigadą, ar žmogų kuris viską darys, nes jei kiekvienam darbui imsi kitą meistrą užsiknisi su terminais, kokybe, atsakomybe…
Pamastyk kas tieks medžiagas. Pats pirksi, vežiosi, nešiosi, ar meistrai. Tai, aišku, irgi kainuos. Ir nemažai.
Išvada: daryk pats (pasiimk tėvą, uošvį, draugą) - sutaupysi, įgysi naujos patirties.

Na, taip. Bet vis gal koks nuoširduolis ims ir pasidalins gerų žmonių darbais Šypsena esmė, kad turiu tik vieną kitą realią rekomendaciją, bet ir tai pas kai kuriuos užimtumas netinkamas man, tad vistiek reikia ir iš interneto rankiotis kažkokią info Mirkt

Patariu - nepasitikėk aklai rekomendacijom forumuose ir skelbimuose, sugalvok kaip patikrinti rekomenduojamų meistrų darbus. Klausk tik labai patikimų draugų, pažystamų kas gali rekomenduoti patikimus žmones, kitaip daug šansų nudegti. Esu pats nudegęs rekomendacijom iš šio forumo dalyvių.

A jei pasiulysiu, tai ką aš iš to turesiu, a?

Ahoi, hebrantai.
Gal kas naudojotės vidaus apdailos meistrais Vilniuje, kurie gerai išmano ką daro? Šypsena Nu, aišku tiek kokybė, tiek ir kaina domina. Būtų malonu jei pasidalintumėt meistrų kontaktais jei džiaugiatės jų atliktais darbais.
Būtų malonu jei nesiūlytumėt giminaičių ar draugų, kad mažiau interesų liktų Cha cha

p.s. ieškau kas atliks naujo buto apdailą, šiuo metu yra dalinė apdaila.