pastrigau
was is das?
trapped. indie game. smėlis užkemša duobę. mėlynas raktas atidaro mėlynus vartus, raudonas - raudonus, žalias - žalius. violetinis - belekokius. vienu metu galima nešiot tik vieną krūvą smėlio. jei įeini į teleportą o tokio pat teleporto nėr, šitam kambary permes į patį aukščiausią teleportą = dead end? gal protingų yr? ir sugalvos kaip pereit? žaidimassupersoft.ro/programe/trapped.zip
Normalių žaidimų nebeliko, kad tokius lošia žmonės? Žiūriu banga užėjo visokį indie šlamštą žaist
Tai, kad “didieji” žaidimai šiais laikais nieko įdomaus nepasiūlo tai ir tenka tokius žaisti…
O kokie tie normalus, leiskite paklaust?
Visokie JRPG “sedevrai” yra NORMALUS, TIKRI zaidimai!
yra nemažai indie žaidimų kurie verti daug daugiau dėmesio nei visokie EA “šedevrai” be to nepamenu kada paskutini kart kas nors iš milžinų išleido koki nors arcade/puzzle žaidimą
aš dabar pagal žaidimus tai 98 metuose
tu kaip koks laiko turistas
Iš “naujų” ką ruošiuosi pažaist tai skyrim ir the darkness 2, daugiau
Jo nemažai…iš šimto kokie 2 žaidžiami, kiti šlamštas. Dabar madoj tie visokie bundle po 5$ su šūdinais žaidimais Ten gerų nieks nededa, nes juos ir taip nuperka Aš tai tokių vaikystėj atsižaidžiau
Neveikia pas mane ant klavos klavišas į šoną, o čia net nėra options valdymą pasikeisti. Taigi delete.
ogrish. wasd gali valdyt
Dešinę pusę prie viršutinio teleporto užlopyt reikia
dėkui
Ai jo laksto WSAD.