Paskutinis skrydis
bleha man sitie toki geruliai, tiek isvaizda tiek V2 motoras, noreciau kada pralekti su situ
matt,kad zinok nieko stebuklingo zinok,sunkokas,valdomumas irgi toks…nepalyginsi su streeto arba taviskio
snd ir as jau turbut paskuti karta si sezona praskridau jau su kuo su kuo tai su VTR sp noreciau pravaziuot buvau nusprendes jo ieskoti bet kita karta gal
matt, manau kita sezona uzh bokala alaus galeciau duoti pralekt su salyga kad nesukulsi Beto sis motas teisina kolkas mano lukescius ir atitinka poreikius, neesu as greicio freakas, tad man super fast bike’o nereikia, o choperis teisingas daug kainuoja, tad sitas buvo kompromisas. Atrodo , Vazuoja , Garsas , beto dbr pilnai sutvarkitas tad tikrai nuostabus motas, net ish skelbimu ishemiau
skonio reikalas, man kazkodel tai geru prisiminimu apie destrukcini tlr neliko
o gal uz ta bokala alaus galima bus abiem patestuoti ji? o kaip kolegos palygintumet rsv tlr ir vtr sp?
Jei tarp ju atsirastu rsv1000 mille sp,tada nieko lygint ir nereiktu
nu tai gerai tlr nieko gero, nu o kaip su rsv ir sp?
erikutis: jei kita sezona pasinaudosiu pasiulymu meginau aprilia rsv 1000 senesne, tai tikejausi ziauraus sukimo momento is litro, biski nusivyliau
kaip tai nusivylei??? nu pas mane kai buvo tai jei iskart uzsuktum rankena pirmu begiu tai iskart apsiverstum nzn nzn nebent tu bandei aprilia nuo 2003 metu…
Vidunia pas mane irgi apsivestum Bet cia toks cruiseris labiau, nelabai vargina jis mane maltis po miesta beto jo burbimas toks mmmm …
na jei kada susitiksim kur, duosi patestuoti girei?
vidunia: gal nulipus nuo supermoto buvo efektas, nes besivazinejant nusprendem apsikeisti, tai labai svelnutis pasirode.
Kaip mano tik juodas Siaip patenkintas, sezona atvariau, jega
man jis brangus kaip prisiminimas ;D pirmas gi …