Paskola: buto ikeitimo etapas. jauciuosi apiplestas

Paskola: buto ikeitimo etapas. jauciuosi apiplestas

busto kreditai, vartojimo kreditai, lizingas, gyvybes ir negyvybes draudimas, … Šypsena
Jei kas nors domina - mestelk i privata, idant netrukdytume kitu demesio. Laimingas

P.S. Dirbame visoje Lietuvoje Cha cha

ooo Apakęs
gal galima bus krieptis kada kokio gero patarimo?
Flirtas
oi, papasakok kuo uzsiimi, kad zinociau, kokiais klausimais jus patrukdyti FlirtasFlirtasDrovus

1 Nekaltas Šypsena

OOo. ooooooo…
tai kuris variantas?
bankininkas ar teisininkas?
Flirtas

Ooo, sveikinu. Šypsena Svarbiausia - kad zinotum ko nori. Šypsena

Bingo. Mirkt

nu aciu, gal didesnes paskolos tikrai nebelinkek- uzteks man ir sitos, …
o jei remtis optimistiniais pasvajopjimais- su laiku kelsimes gyvneti i
Vyras nama Cha cha

tiesa, o gal tu koks asmeninis bankininkas ar teisininkas? Flirtas

Puiku gyventi savam bute, kad jis ikeistas nelabai ir paskui beprisimeni, taciau pjusi tai tik isgyvenes vienrius metus arba pragyvenes ziema… jauku grazu ir siltaLaimingas

nu taip, tik kad va kaiptik-butuka pirkau as, tai ir visa pirkima tvarkiausi as, jis tik karts nuo karto mane nuvezdavo ir palaukdavo Šypsena
o remonte teks ir man sudalyvauti-iki siol dalyvavau sprendziamuoju balsu, o kai reiks tvarkyti-teks buti ir vykdomaja jega Cha cha
o gimdyme…gal ir smagu kai vyras salia, bet as- gerai pagalvoaju- nenoreciau kad mano Vyras butu.
va.
o del eurosajuzo-labai tikiuosi kad taip ir bus - kad visiems bus gyvenimasGerai
o va leksciasvaidzio nepraktikuoju Cha cha,nes man kaip moteriskei labiau patinka kerstinga tylos kova ir poelgiai is pasalu FlirtasBaisuDrovusAngelas
va.
bet aciu, kad teikiate vilties, jog nereiks kankintis 20 meteliu Cha cha

Dali,
neversk to vargšo vyriškio vieno visko daryt, nes jis dar kažką ne pagal tavo vaizduotę padarys, tai tu jį paskui mirtinai užgrauši. Nes kai namie kultivuosit lėkščiasvydį ar kokį kitą naminį sportą, tai reiks tas sieneles iš naujo dažyt. Bet nieko čia ir baisaus, čia toks gamtos dėsnis (kaip maras, badas, karas, kai žemėj per daug žmonių vaikščioja), kad karts nuo karto namuose reikia remontą daryti.
Ir reikia nors būti kai jis ten kažką daro. Vyras irgi būna gimdyme kartais. Bet ar tai išeitis? Nebent jei nedalyvavai buto pirkime, tai nors sudalyvauk jo remonte. Kaip ir gimdymo atveju, jei vyras nedalyvavo pradedant, tai nors pribūna gimdant.
Tai kas, kad ne rūmai, bet jie tavo. Tavo uždirbti. Turėtum būti patenkinta. Kaip ir vienos didelės kaimyninės valstybės gyventojai sako: "Davolien ja svojei sudboij, plochaja, no svoja".
Banko kišenėj nėra taip blogai sėdėti, šilta, saugu…
Ir gal nesėdėsi tuos 20 metų, gal anksčiau laiko grąžinsi tą paskolėlę, gyvenimas gerėja, BVP didėja… Eurosajuzas ranka pasiekiamas, visos galimybės palei nosį. Džiaugtis reikia, o tos tavo ašarėlės turėtų būti džiaugsmo ašaros… Net pačiam graudu pasidarė… O dar per radijolą ką tik sakė, kaip ant Lietuvėlės gera gyventi.

Nu kam taip baisiai. Netikiu as, netikiu, kad tu "uz si butuka sedesi" banko kiseneje tuos 20 metu. Pirmiausia, nemanau, kad tu 20 metu noresi moketi uz tai (isimokesi greiciau). Antra, gyvenimas juda i prieki, poreikiai dideja, noresi didesnio busto, parduosi si, pasididinsi kredita, nusipirksi nauja busta ir vel kaifuosi. Šypsena
Jau dabar yra visai normalu parduoti bankui ikeista buta, padengiant kredito likuti, o su kiekvienais visuomene tampa vis labiau apsisvietusi, todel tos galimybes dar dides.
Manyciau, kad kiekvienam reiketu tureti seimos bankininka, gydytoja, advokata ir pan. Niekur tu nedingsi. Šypsena
Ai, uztenka cia propoganda uzsiimti. Cha cha Zinok, kad tokiu kaip tu yra tukstanciai ir ju daugeja. taip, kad viskas bus labai gerai. Labas

Pasikartosiu: 250 Lt notarui uz ikeitimo sandorio patvirtinima, o 50 lt-uz sandorio iregistravima hipotekos istaigoje. Bankas, beje, hipotekos lakstus paruosia nemokamai. Šypsena

Cia ne buto pirkimas, o ikeitimas. Šypsena Tai visai skirtingi mokesciai.
O siaip tai viskas pagal taisykles: 250 Lt notarui uz ikeitimo paliudijima (ikainiai ar pan. turetu buti notaru vaiklos istatyme), o 50 Lt - mokestis teisingumo ministerijai uz hipotekos iregistravima (pagal hipotekos istatyma ar pan.). Pats nesu teisininkas (tik su panasiais atvejais gana daznai susiduriu), todel negaliu tiksliai pasakyti istatymu pavadinimus, taciau tai vyksta jau keli metai ir tai yra legalu. Mirkt

aciu uz grazius zodzius.
jus teisus.Gėlė
as dar labai smarkiai to nejauciu, nes kazkaip gyvenu kitomis problemomis. o butuko remontu (tiksliau kol kas tik sienu perstatymu) uzsiimaVyras
o as kol kas tik svajoju ir galvoju kokiu noreciau spalvu, sienu, lubu… Flirtas moteriske Flirtas
bet tikrai tikiu kad tai bus MANO ir LABAI MIELA …ir as dziaugsiuosi, neziurint i tai kad dar ilgu 20 meteliu sedesiu banko kisenej …Žliumbia

Jo, sutinku, sunkiai uzdirbti pinigai ar daiktas daug mielesni uz lengvai igytus. Bet zmonem apetitas vis auga. Dabar dar nespejau susitvarkyti buto dokumentu, jau svajoju kad gerai butu tureti savo kotedza ar nama Laimingas tikiuosi kada nors turesiu ir tai, o dabar dziaugiuosi savo butuku, kai baigsis visi rupesciai del dokumentu tvarkymo, galesiu pradeti galvoti kaip pagrazinti savo buiti Šypsena

Dali,
nenusimink taip, per kančias įgytas butukas tau bus labai mielas, tu jį labiau vertinsi, pradėsi labiau vertinti savo darbą, statybininkų darbą, t.t.
O jei tau jį kas padovanotų, tai irgi keiksnotum: "kodėl toks butas, kodėl ne didesnis, kodėl ne gražesnis, kodėl ne prie miško, kodėl ne kotedžas, kodėl be vaizdo į jūrą".
Bet viskas padaroma, tik ne viskas iš karto. Romą irgi ne per dieną pastatė.

Alusuzuojauta ir linkejimai stiprybes !!!

suprantu tave.
as irgi maniau, kad liks pinigu nors grindims susideti ar sienoms isdazyti… deja deja ŽliumbiaLiūdnasŽliumbiaLiūdnas
likom taip kaip stovim Nustebęs
viska viiiiiska isplese , islupo…parazitai biurokratai BaisuBaisuBaisu
tai dabar po lituka trenka deti i pinigine ir kaupti kaupti kol viena plyta iseis, po to dar viena, ir dar…Cha cha jau simta plytu nusipirkom Cha cha

Man buto draudimas kasmet kainuos 80lt, gyvybes drausti nereikia
Cia buvo dar vienas siurprizas. Draudimas mano buta ivertino 59 000lt Apakęs, nors as uz ji mokejau 45 000, o kadastre isduotoj pazymoj rinkos verte 47 000. Vienu zodziu sukandes dantis moku visur kur papraso Šypsena Galvojau jau isidesiu iskarto sarvuotas duris, tai viska dokumentu tvarkymas istrauke. Teks koki menesiuka del duru pakenteti Nekaltas

O tu ka bicas nezinojai kad notaru darbas - tai aukso kasyklos? Valstybes garantuotas monopolis. Kazkada stavkes dideles nustate - reikia biurus isirengti ir pan. Bet po to zmonisku tarifu nepadare. Kazkada maciau notares pajamas - 200 000 uzvaryta per menesi ir tai ne prestizinis biuras.
Skuskis konkurencijos tarybai ar pan. Patvirtinti tipine sutarti elementaria laiko sanaudos 10 min. + dalis biuro veiklos islaidu na galima moketi 20 litu.
Tai istiesu ir apiplese tave realiai tik ne notare, o valstybe nes tikias stavkes girdejau notarai prakise.

Tai neliudek, dar ne pabaiga Cha cha
juokauju.
is tikro tai labai moraliskai suzlugdo, nes atrodo ir taip skoliniesi pinigus, o dar toooooookios islaidos Baisu
as dar brangiau mokejau, nes pirkau nauja buta su daline apdaila, tai dar net ir kadastre dukart buvau: pazyma apie nuosavybe (extra skubi)92 Lt, pažyma iketimui 60 Lt, o poto vel perregistruoti nuosavybe, kad pakeisti ikeitima (mat mano butas buvo uzstatytas) vel 30 Lt (bet jau nebeskubi )Šypsena
o dar busto draudimas? kiek suplojai?
o dar gyvybes draudimas bankui butinas! arba bent nuo nelaimingu atsitikimu. ir vel viskas kartu ~400 Lt.
ir dar plius visokios smulkmenos…BaisuBaisuBaisu