Pasidubasinau :D

Pasidubasinau :smiley:

siaip nors jo armija gal net rimtesne, bet burtu pagalba vos ne sausu sukapojau Cha cha

O heroes IV. Mano mėgstamiausias žaidimas! Tiesa, Burtininkų pilis lieva. Galėtumėm kada dviese prasimesti

Spėju Hypnotize, Berzerk mesdavai ir viskas Šypsena))

its all about tactis. kazkada losiau ir man rase kad ta armija sutrips mane kaip vabala. bet laimejau Cha cha

na IV labiau tinka “it’s all about… heroes…” Šypsena

nea, is pat pradziu mass slow uzdejau, o poto viena po kito teleportinau juos i mepo kampa, o su magais unitais ir saudanciais dubasinau po biski Cha chaNu siaip nevisai tinka, kempinge tik tiek herojai rimtesnis diela yra paprastam zaidime biski per silpni. Kad ir dabar jau ten levelio belekokio, grandmaster combat turi, 350 gyviu ir visvien dvesia nuo bet kurio is situ pvz. 1 kircio, tai uztai turiu ten apie 10 potion of immortality inventory Cha cha

Žaidimas. Gerai daug ko peikiamas, bet ir turi savyje belenkiek gėrio. Gerai

vistiek h3 geriausias Šypsena

draugas pasakojo apie h3 mapa. kur turi 1 grifona ir 1 lankininka su ammo kart, o pas priesininkus yra ten kazko lb lb lb daug Cha cha ir skraidai su tuo grifonu, atittraukineji demesi ir su lankininku saudai. tai kova tesias gal 30+ minuciu. bet vienu langeliu neten nuskrisi ir pralaimejai Cha cha

na h3 ir man labiau prie sirdies, nemirtingi Šypsena

turiu siaip gera mapa. podarok 2001. pradedi su keliais ietininkais ir lankininkais, o prie sahtu bazese po 40 treantu Cha chao mapo gale kovoji pries kokius 20k archvelniu ir t.t. Cha cha

tai ten jau tikrai “its all about tactics”, nes kai prieina 5k - 10k barbaru begemotai ir su savo 80% armor ignore, ismusa vienu smugiu puse tavo archangelu tai baisu kazkaip Cha cha

H4 yra ženkliai geresni ir jau kita visai koncepcija. Čia skonio reikalas. Man H4 yra pats geriausias. Norėčiau su autoriumi sulošti. Vilniuje?

jo as vilniuje studijuoju, bet zaidejas is manes toli grazu negeriausias butu Cha cha

Birželį kur nors parke Šypsena su laptopu Šypsena

[biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/849941.201-=(185771348](http://www.biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/849941.201-=(185771348)