pasaka, o ne zaidimas

pasaka, o ne zaidimas

maloni staigmena buvo, nors visiskai nelaukiai ir oblivionas neypatingai patiko Myliu

Grafika ne gerėja, o prastėja Gerai

labiau tiktu - naturaleja ir panaseja i tikra. pas mane skyrim vis dar laukia savo eiles… Šypsena

Nežinau, aš grafika nesiskundžiu. Vienintelis nepatogesnis dalykas - pelės valdymas - per mažai jautri žaidime, bet, tikiuos, dar pataisys Šypsena

Neformalas> pažiūrėk į tekstūras… Iš esmės tai man px, žaisiu ir tokį, tik pastebėjimas.

Na ir užvežė žaidimų, tik spėsk žaist. Ufff

na aš ir žiuriu, kad čia kažkoks supaprastintas oblivionas Cha cha

pradejau ir as ji, zesim ar itrauks Cha cha

gera ta grafika Taip sshotas nuo beveik 6mb iki 250kb sumazintas buvo… Nekaltas nustatymai High, pats zaidimas tokius pasirinko. Noreja Ultra pasirinkti, bet atvirose erdvese per fps kirto labai.

Reiks laiko kažkaip atrast. Rogue/thief’inį charą kaip visad Apkabinimas

Galvojau zaist ant ps3 bet matyt teks ant pc ji lost Cha cha

Matosi kai kurie neatsimena kaip oblivion atrodo Cha cha O šiaip kaip diena ir naktis skirtis gi negali, konsolės tai tos pačios Šypsena

cia tik isejus is uolu ta vieta, jei gerai pamenu, as vakar irgi losiau biski, padariau kelias misijas, nu toks visai nieko, ginklu ir aitemu craftinimas idomus, parodo is pradziu viska ka reik daryti, talentu medis irgi gan gilus, bet ner sudetingas, zodziu demesio vertas Šypsena