parktronikai


parktronikai

kaip jie issiima B6 passate? priekinis chromuotas buna nesamones dainuoja, buna normaliai veikia. reik issiardyt, issivalyt. Buferi imt reik? pasitaiso esant dregnam orui, sausom dienom isvien grybauja ir parkai normaliai neveikia.

suksi bizni, jei klausi kaip isiema? vln ipatingai duag konkurentu Cha cha

vagis Piktas Juokiasi

isemimo budu

nuimi buferi, i sonus palenki fiksatorius ir issipaudzia i vidine puse

po sios nakties kitas klausymas bus…kaip idet i slyva parktronikus Cha cha

jei vogt tai elementariai - akumuliatorine drele su karuniniu graztu Cha cha passatu su priek parkais ant tiek mazai yra, gatvese dairausi nu ir nematau Šypsena o reik to chromuoto blizgancio, prieky vidurinej daly esancio, visi srotai apskambinti. nors ir su nuolaida bet dakuja brangiai kainuoja naujas Šypsena

nebutinai parktronikai gribauja.gali pats kompas suda malt.

Kiek tas brangiai? Taigi masina nera sena, nesvarbu kad passatas Cha cha

kozmoz, a bent zinai kaip patikrint parktronika? ijung atbulini, ir pridek pirsta, turi suvibruot kiekvienas parktronikas, t.y. kiekviena akute. Jei nevibruoja, vadinas ji yra sugedus, jei visos vibruoja, beda kitur.

gal jus nebegydykit, ok? jungta ant kompo, tiksliai zinoma kuris nusisneka, prieky vidurinej daly kairys. naujas 390. srotuose nera priekiniu parku isvis. naujas neoriginalus neblizgantis 195.

Kaip siaip lekia pasaciuks, Kosmoz? Šypsena

ne kadetas cia, kad viskas po 20coka butu.

siaip butu be kalbu perkama, jei ne tie atsigavimai ant dregmes. galima ir pakrapstyt pabandyt, nesigaus - pirksim nauja. pasaciukas normaliai lekia.

pakrapštyt ir pravalyt Juokiasi Gerai