Pareigai Šaukiant… (Mw2)
eik tu su tokiais zaidimais
zaidimas geras… bet Call Of Duty Mw2 tokio vaizdelio nesitikejau o.o pagal visa zaidimo eiga manau modern warfare 2 tikras perversmas visoje Cod istorijoje ^^
Perversmas būtų, jei būtų galima su ta pupyte ką nors nuveikti…
D ta pupyte pripuciama x.x
Toli ten jam iki perversmo. Pervertintas gal tinkamesnis apibūdinimas
kodel? zaides pirmaji Mw labai isigilinau i pacio zaidimo esme. vaizduojama darni karo eiga… antrame visiskai viskas kitaip negu tiketasi. (Amer. Generolas Shepardas isduoda SAS’us. t.t.) sutinku su pervertinta zaidimo dalim charakteriu Ghost. jis 70% vaizduojamas kaip Gaz kuris gavo HS’a is 45 kalibro kulkos mmm nesamone
things you do for your country
geras tas zaidimas, geras single player rezimas (MP irgi geras, asmeniskai man geresnis negu pirmos dalies), gera istorija, viskas suderinta, idomu kad galima losti ne tik is vienos perspektyvos, misijos ivairios, nelabai suprantu kas neitiko tiems kurie palose ji ir pereje per 6 valandas numete…jei patiko pirma mw dalis, patiks ir sita, jei ne, nereikia ieskoti kiausiniu ten kur ju nera
“darni karo eiga”? Man ten į karą iš vis nepanašu, skerdyklė ir tiek, kai nenori galvot - pats tas, kaip tarp filmų transformeriai, iš esmės filmas visiškas š, bet atjungus smegenis atsipalaiduot ir pasigrožėt efektais yra smagu. Nu kaip veiksmo žaidimas, tai geras žinoma, MP geras kam mėsmalės patinka, bet čia aiškina apie kažkokias karo eigas, generolus, lyg ten siužetas būtų Ką pastebėjau kas jame norima parodyt, tai kad “america is greatest country in the world” ir “we dont kill civillians” pastarasis, tai užmušė.
zmogau, siuzetas yra… tikrai yra… su tavo paskutiniaja dalimi komentaro visiskai sutinku. bet siuzetas tikrai yra. pati saveika tarp anglu ir amerikieciu. kadangi pasaulyje jie yra didziausi sajungininkai :]
kushliui isvis modernumas nepatinka bet tada butu galima paklausti koks yra zaidimas kuriame butu rimtas siuzetas, isskyrus Half Life saga, bioshocko prasysciau nekisti, ten isvis nesusipratimas su tuo povandeniniu miestu juk 3d shooterio tikslas ir yra saudyti ir dar suprasti kazkiek del ko saudai ir i ka, cia gi ne koks rpg su kruva dialogu anyway, skonio reikalas ir tiek
*agree*
Allure, va butent, kad half-life ir yra shooterio etalonas. o ne kazkoks teatraliskas 11GB uzimtantis skriptu rinkinys kuris is HDD lekia po keletos valandu zaidimo, nes tiesiog pasibaigia. Uzknisa mane jau siuolaikiniai “modernus” 3d action’ai. Begi numatytu marsrutu, o pele panaudoji tik tam, kad pasidairytum, nes is kurso niekur niekaip neiskrypsi. Kur dingo pirmojo Turok arba Hexen pasivaiksciojimai? Net Quake2 daugiau pseudo laisves turejo, palyginus su siuolaikiniais “sedevrais”
tai va, kadangi nera is ko rinktis, renkames tai kas pamalonina aki, na ir aisku uzima 11gb hmmm, nzn nemanau kad pas mane greitu laiku isleks jis is hdd, visgi pinigai moketi, bet cia pagrinde del MP ir velgi pasikartosiu kad shooteris tai ne rpg, jis niekada nebus toks gilus, kushlius gerai palygino mw2 su transformeriais, negalvojant per daug atsipalaiduoti galima zaidziant mw2 taip pat kaip ziurint transformerius
gaidis o ne zaidimas tas susiktas stema viska ****
Allure > patinka man daug kas Tiesą sakant shoteriai neįpatingai, gal dėl to, kad jie visi labai vienodi. Aišku labai kažko išskirtinio ir nepdarysi su tokiu žanru, bet su tokiu pasisekimu ir finansais kaip activison-blizzard galima buvo padaryt tiek inovacijų gameplay tiek grafikos prasme, kad akys ant kaktos iššoktų. Bet pvz HL2 man iš vis yra vienas geriausių žaidimų. Be to šiais laikais jau galima padaryt kažką ir įspūdingesnio nei MW2. Truputi daugiau laisvės ir aplinka reaguojanti į sprogimus kaip bad company. Ypač tokiam žaidimui kaip MW2 tas manau būtų labai didelis pliusas. Dėl siužeto, tai kad per loadingą ten kažką pašneka bent jau man to negana. Norėtusi intarpų daugiau. Kaip Uncharted 2, žinoma kitokio žanro truputi, bet siužetas nėra kažkuo ypatingas, bet jis pateikiamas puikiu įgarsinimu ir intarpais. Ir dėl karo eigos ir apskritai jausmo, kad esi kare. Žinoma žaidimai laaabai skirtingi, bet siūlyčiau kas nežaidęs pažaist Operation flashpoint(TIK NE KASTRATĄ DRAGON RISING).