Parduodu
Butu gerai kad paminetum i kokia sali isvyksti ir ka ten joje veiksi.Nuo to priklauso ar pavyks parduoti greitai ar ne. Jeigu dar parasytum kokiu budu vaziuosi i ta uzsieni tai pardavimas praktiskai garantuotas
baisiai juokinga
maciau ja nekarta ant rato kilnojant ir STOpus ant priekinio darant )))
et… išdavei mane, kokia gėda dabar…
jus man parodykit bent viena motocikla kuris ant vienkes nevare Visi prievartavom tuos matacyklus, vieni maziau kiti daugiau ) Isimtis Y, pas ji lediniai motociklai
maniskis neprievartautas daugiau 5k rpm negazoju
virintas rėmas pas šitą ir trečias nuo kairės indėklas prasuktas
priekis britvos, galas seno streeto
nereikia nusisneketi kad absoliuciai visi motociklai yra droziami ar jais kilnojama ant vienkes. yra ir vazinejanciu paprastai, aisku su sportbike’ais tokiu mazuma bet tikrai nemanau kad visi stuntina
Kaip visus užgavo, kad parašė, jog neuždrožtas .
oj kaip labai noreciau tokio
baisuma… kai vėl ką nors pardavinėsiu, jokiu būdu čia neskelbsiu, nes atrodo, suėstumėt mane gyvą, už tai, kad vienkių nekilnojau ir nusipirkau street’ą, kurį visi vadina superbaiku
cia tipo jie juokauja. Nu vyrishki bajeriai… zinai
siandien dar maciau padanga svilino
eikit, vaziuoja sita boba kartu su manim lygiai kroso trasose. drozia sita suza kak nada
aha as irgi maciau kaip ji ant slapio asfalto atsistojusi ant galiniu pakoju ant rato is sanklabos treciu begiu kele
matt dar pasakyk, kad su juo per atlantą perplaukiau, kad pasivėžinčiau su tavim, tai nugriūsiu iš juoko