Parduodu Novel Vocatour. Papildyta info...

Parduodu Novel Vocatour. Papildyta info…

Parduodu ne skifą !!! Svoris tik 350 kg, talpina net 5 suaugusius, o susistato per 2 minutes GeraiOlandų gamybos, tvarkingas, žr. foto nuorodas žemiau - norint pastatyti 3vietę versiją užtenka 20 sekundžių, o 5vietei versijai tereikia ištraukti papildomą dalį:part.lt/img/029ba7a25d51a2f0b60ca3307f4b9d1b196.jpgpart.lt/img/3cb753632b32dba21099170d628b0437541.jpgpart.lt/img/33e335ff776e16825ec02835b1304e27828.jpgIr dar turi papildomą prieangį+ kriauklės, viryklė, metai ne senesni nei 1990. Brezentas storas ir truputį impregnuotas, tikrai nieko panašaus į palapinės medžiagą. Kaina 2500 lt tel. 8620-34300

nu dalykas gal ir geras, bet uz 2500 tai kosmosas Šypsena

Atitrūkęs nuo realybės Krabai Šypsena ir smarkokai atitrūkęs…Maniškis yra 1992 metų gamybos, o vokiškame Ebajuje panašų, tik 10 metų senesnį ir be papildomo dviviečio praplėtimo pardavė už 1450 eur Apakęs O aš pavasarį už 1983 m. tik su nepilnu prieangiu o pavėsine, gavau 2500 Lt ir labai greitai pardaviau Taip. Čia visą tą aprašymą įdėjau, kol jis dar nebuvo grįžęs. Šį savaitgalį pagaliau partempė, ir įdėjau skelbimą į autoplius, kur aprašyta daugiau:auto.plius.lt/skelbimas/autobusai-mikroautobusai-turistini ai-na meliai/turistiniai-automobiliai-prikabinami-nameliai/kita/id-881567Pažiūrėjęs koks jis “navarotnas” ir kokios fantastinės būklės, abejoju ar atiduočiau už 2500 Lt Be be beVideo kaip susistato:youtube.com/watch?v=OkHKBTKnhF4

o tai ko ebejuj neparduodi uz 1450oiru ???jei ten 10metu senesni uz tiek tai taviskis ebejuj su mustynen iseis uz 2500 oiru

tai, kad lietuviai ebajų dar gerai neįsisavino (atsimenate įstoriją su lėle Kubilius), o vokiečiui toli iki čia minti Šypsena be to aš ne gobšus…

tai dzin as nutysiu ta priekaba i vokiecius.tu stumi priekaba uz 2500oiro man duodi 1500 oiro as nemcui atytisiu i kiema namuka.tau lieka 1000oiru t.y 3500lt visu 1k litu daugiau nei nori.va toks bizniukas va Cha chatik vat itariu kad vokieciui antikvaras nakum nereikalingas.o ta tavo namuka uz 1450oiru nupute koks rumunas vakar uzsiregines ebejuj ir daba gailisi.ir kogero pardavejas siuntines visiem paskutini sansa( gan daznai taip buna) pats is ebejaus pirkau 7 namukus ir kad kas pirktu palapines po 1450 oiru nemaciau( bet visko buna)

vistiek nejamsiu Ne Cha chaPagal mane arba namukas arba palatke, o cia nei tas nei anas, velniava kazkokia, kaip ir skifas. Uz 2000 lt galima paimti normalu prikabinama namuka su viskuom. ARba uz 500 lt gera palatke ir fsio Mirkt

Ei skeptikai ir ypač didysis ebajaus žinove rybolovai, pažiūrėk už kiek rytoj vakare tas bus parduotas (beje senesnis už mano ir ne toks talpus):cgi.ebay.de/Gran-Paradiso-Faltcaravan-TUV-neu-100-km-h-Top-/190 407769663?cmd=ViewItem&pt=DE_Auto_Motorrad_Fahrzeuge_Wohnmobile_wagen& hash=item2c552ffe3f

esmė ta, kad tų įprastinių visiems žinomų namukų, visų tų adrijų, knausų, caravelairų, burstnerių ir t.t. ir pan. per daug metų pagaminta šimtai modelių ir tūkstančiai modifikacijų ir dabar jų jau priversti visi europos patvoriai ir tų senų laužų kur pas mus parveža tai tikrai nafik kam reikia, todėl už 2-3 tūkst. ir yra pasirinkimas. Čia gi yra gana retas klasikinis (ir labai vykęs) modelis, na iš tokios serijos yra dar:cgi.ebay.co.uk/conway-laser-folding-camper-6-berth-/330444 74340 5?cmd=ViewItem&pt=UK_Campers_Caravans_Motorhomes&hash=item4cf00aa2ed(tas irgi po 4 dienų pasieks savo kainą Taip ) Taigi peikit net nečiupinėję ir juokitės bei fyzdavokitės kiek norit, bet čia ne objektyvi kritika, o požymiai lietuviško sindromo “o kaimyno tvartas dega”… Šypsena

tas namukas su sviezia vokiska TA o tai reiskia kad jis afigenai tvarkingas.namukas be vokiskos TA iseina kurkas pigiau. 2-3 kartus zemesnia kaina nei su TA. as tau juk sakau stumk per ebeju as ji nutysiu i vokiecius.negi neaiskus biznis??? o vis giri kad galetum parduot 34kartus brangiau o kai pasiulau bizni tyylu is pono puses Cha cha

ai visiems užteks vietos po saule, ką mes čia kvailai ginčinamės, juk čia reiktų kelionių foto dėt ar ne ??? susidomės kas nors tai gerai, nesusidomės pats jame gyvensiu Cha cha

Normalus tas daiktas ir normali kaina. Jei turėčiau mašiną su kabliu ir kur laikyti priekabą, tai tikrai kažką panašaus įsigyčiau.

kai kam užkliūva - ai skudurinės sienos. Bet skelbime autopliuse aš aprašiau smulkiai tas sienas - tai tikrai kokybiška, gumuota ir stora medžiaga, visai ne skuduras, vat kai kurie senesni modeliai ir vyrukas kur prieš mane tokį skifą čia buvo įdėjęs, tai iš tiesų brezentas. O čia nieko panašaus Ne