Pardavejos paslaugumas

Pardavejos paslaugumas

Buvau siandien vienoje parduotuveje. Susidomejau tokiu produktu, kurio man taip lyg ir ne visai reiki8a, bet butu gerai. Pradejau ziurineti. Jau viena lyg ir issirinkau. Sakykim, vidutines kainos. Prie manes prisoka pardaveja ir klausia, ar negali padeti. Na paklausiau, kaip kokybe mano pasirinkto daikto, o ji man pradejo is karto siulyti dvigubai brangesni ir net nepasidomejo, kodel as ta pasirinkau, neatsake i mano klausima… Kas man beliko? Pasakiau, kad ta dvigubai brangesni turejau, man nepatiko, pasakiau aciu ir isejau nepirkusi. Sutaupiau pinigu.

Bet, argi pardavejos neprivalo atsakyti i klausima, ar nera minkstesniu budu ipirsti brangesni produkta?

na kartais naturalu kai pradeda siulyti brangesni daikta - gal jo is tiesu kokybe gresne, gal gauna priocnetus nuo pardavimu. bet turetu daryti tai profesionaliai - ne is karto dvigubai didesne kaina siulyti, o 15, 20 procentu brangesni daikta, o tik pabaigoje dvigubai brangesni.
siaip tai mane irgi erzina kai is karto siulomas daug brangesni daiktas, neisaiskinant kodel toks kainu skirtumas, tik kaip argumenta pateikiant - kuo brangiau tuo geriau. bet aisku, ne viena karta esu nusipirkusi kartais visai nebutinu daiktu tik todel kad pardavejas pasirode esas tikras profesionalas…

pas mumi ant krasto,tai viskas linksta i krastutinumusAš nekaltas arba per daug paslaugi, arba per daug pasyvi ir apatiska kliento atzvilgiuAš nekaltas mane nervyja, kai uzeini i parduotuve, tarkim prabangesne, nors ju kazkodel vengiu, bo man ten nesmaguAš nekaltas taigi uzeinu, mane kazkokia tais pardaveika nuziuri nuo galvos iki koju ir tuomet ivertinusi nzn ka pradeda listi…jei bunu gerai apsirengusi, ka reiskia gerai, na, tarkim kostiumuota ir kulniuota fyfaCha chaAš nekaltas lenda subinen, kisa visokias brangias nesamones ir pan. pamatai liudna mina, kai as nieko nenusiperkuCha cha jei apsirengusi paprastu paprasciausiai, kazkokia tais pardaveika, kurios koziris didelis spaklios sluoksnis ir riestas uzpakaliukas, nuziuri mane ir i mane nekreipia demesio, nors man jo reikia, nes nusiziurejusi kazkaAš nekaltas vienzoAš nekaltas bet, nera viskas jau taip blogaiCha cha sutikau parduotuvese labai nuosirdziu ir sakyciau, profesionaliu pardaveju, kurios labai malonios, malonios naturaliai, zino kada prieiti ir kaip bendrauti, kad neikyreti pirkejui…tarkim, imam elementariausias pedkelniu parduotuvesCha cha turiu dvi tockas, kuriose visada perku, nes pardavejos labai malonios ir mielos…su viena gatvej susitikau, ji kad kalba su manim, kaip jums sekasi, kodel neuzeinate, o as ziuriu i ta moteri ir galvoju, siaubas, kas tokia, kur as ja maciauCha cha po pokalbio prisiminiauCha cha

o kaip tai susije su sheimos forumu? ka gi tokio buvai issirinkus Cha cha

Yep, tikrai visokiu pardaveju yra. Man labai malonu pirkti sagas ar siuvimo reikmenis vienoje parduotuveje, nes ten labai saunios pardavejos… Tai pat mano simpatija yra pelnes vienas knygynas…

O cia nepateikdama man reikalingos informacijos, o brukdama kita produkta, kurio kainos net nesistenge pagristi, mane paliko visai be pirkinio… Tai ko tada lindo prie manes, jei nesiteike atsakineti i mano klausimus? Ar per gerai atrodziau tokios kainos prekei?

prasta ta pardaveja, taushkalyt Blogai. nepradedant kaip dede gedulis Šypsena paskaitu chia skaityti Cha cha Šypsena , manau kad tas naxalishkas brukimas brangaus daikto yra elementarus neprofesionalumas. ta pardaveja turetu tave daug shvelniau vynioti aplink pirshta, daug mazhesniais zhingsneliais nei ish karto perzhengdama i dvigubai brangesni segmentaŠypsena
Mano tai receptas tokiais atvejais labai paprastas - ash tiesiai shviesiai ir (soriukas) netgi NAGLAI pastatau tokia gudrutes pardavejas i vieta, kad man tas daiktas per brangus ir psio! Pvz ateinu i kokia dolita, noriu batu uzh 300 LT, na max 400, o pardaveja man pradeda brukti Gocci uzh 1500 LT. Ash tada jai ir sakau "achiu uzh komplimenta, turbut atrodau Gucci verta, bet gaila kad tik ash ir jus (kreipiuosi i pardaveja) ta zhinome, vat nei mano darbdavys, nei vyras dar iki tos minties nedabrendo Šypsena Apakęs " Efektas - 100%, tada pardavala ish karto puola klausti kokios kokybes ir kainos ash noriu Šypsena

Man tai nepatinka tokios pardavejos Piktas … jei as negaliu sau leisti tos brangesnes prekes…o prisipazinti,kad neturiu tiek pinigu irgi geda(bent jau man) … pasijauciu kaip ne zmogus.
As begu is tu parduotuviu kur tokios pardavejos.

Larsen, Gerai

Bet kadangi mano pasirinktras daiktas nekainavo 20 lt, jos siulomas dar maziua del mazesnio kiekio, tai kazkaip man tikrai butu buve geda taip pasakyti. O va kai pirksiu uz 3-zenkle sumele, butinai pasinaudosiu…

Tiesa, toje pacioje parduotuveje mano matematikes akis pamate, kad neteisingai pateiktos kainos perskaiciavus ja uz vienoda mato vieneta. Idomu, ar nemoka skaiciuoti, ar specialiai klaidina pirkejus…

o kodel tau geda prisipazinti, kad per branguAš nekaltas kartais as pasakau lakoniskai:‘aciu, man per brangu’…nesuprantu ko cia reikia gedytisAš nekaltas nors pradzioj, pamenu, gumulas gerklej strikdavo, tai sakant, bet amzius daro savoCha chaCha chaCha cha isvis, sau as esu toks skrudzas, ypac gaila pinigu skudurams, bozhenki, kaip as gailinu pinigu tokiems dalykamsAš nekaltas

To Larsen:
GeraiGėlės

na atsimenu ir as ta pardaveju paslauguma…na absurdas
norint nevarzomai jaustis pries jas gal uztektu pagalvot kiek jos uzdirba…

tiksliai! chia labai tinka tam atvejui kai prestizhinese parduotuvese pardavalos arogantishkos - uzhtenka pagalvoti apie ju materialine padeti ir ta arogancija mazhu mazhiausiai tragikomishkai atrodo Šypsena

O prie ko cia ju atlyginimas?

Ir dar juokingiausia, kai savo aroganciją demonstruoja aprengtos valdiškais drabužiais Cha cha nes pačios su savo atlyginimais neįpirktų Aš nekaltas

Mes neprate prie demesio, o pardavejos ar ju vadovai nelabai turi supratimo apie normalu klientu aptarnavima. Daznai del to kalta elementaraus issilavinimo, inteligencijos stoka. Uzsienyje demesio gerokai daugiau, ypac mazose parduotuvelese, bet ten jis kiek kitaip rodomas. Vis prisimenu kaip uzejom Romoj i parduotuvele. Ten buve 4 zmones, kurie kalbejosi, tuoj pat nutilo, pasisveikino ir jauti, kad visas demesys skiriamas tau Šypsena

o prie ko cia valdiski drabuziai ar ju atlyginimai? atceit, jei jau maziau uzdirba, tai turetu nusizeminti iki zemes ar kaip? man visada malonu bendrauti su nuosirdziais, suprantanciais savo prekes ir darba pardavejais. tiesiog erzina tiek per daug lendantys, tiek per daug arogantiski, tie per daug nusizemine.

tindiriushka, chia tie atlyginimai minimi butent tais atvejais kai tos pardavejos arogantishkos, kai galvoja kad jeigu jinai jau kokioj tai krutoj parduotovej dirba ir su excluzyviniais drabuzhiaias aprengta, tai jau gali sau leisti nosi riest. Bet shiaip tai tu arogantishku ciociu gerose parduotuvese kiek pati pastebiu mazheja - tvarkosi darbdaviai su ju manieromis Šypsena

Na, nemanau, kad teisinga zmogaus arogancija numusineti vien del to, kad jis galbut maziau uzdirba. Pinigai ir arogancija, mano nuomone, nieko bendro neturi. Tai greiciau kulturos stoka…

man kazkaip irgi atrodo, kad pardaveju arigancija susijusi su elemaentaria zmoniskos kulturos stoka