Parašykime kažką gražaus!
…anksčiau ar vėliau suprasi kiek daug man reiškei…tačiau mano bedugnė bus pernelyg gili, ir tu nebepajėgsi manęs ištraukti. myliu. gerbiu. dėkoju. ir atsiprašau.
[quote]F_A rašė :
Myliu tave labiau nei tu nori gyventi
[/quote]
Banalu?
Bet ir aš norėjau panašiai pasakyt.
sėdi vienas, dairaisi, aplink žmonės tik keičiasi, o tu vis sėdi. ar žinai kaip viskas atrodė paslaptinga ir žavu?
nežinai ir nežinojai.
o tu būk pasaulio bamba, kažkuo patrauki lig šiolei
daug daug daug daug tureciau parasyt ko visada nepasakau.
atsiprasau kad kartais mano burna neprasizioja arba kad kartais mano rankos atrodo kad surakintos
butu tiek
aciu Jums uz meile ir uz neapykanta
Atsiprašau. Tuomet nesuvokiau, kaip tu turėjo būti skaudu… Ir atleisk už tai, kad neišdrįstu tiesiog prieiti ir atsipašyti…
as nezinau…ar kadanors mylejaitaip,kad tas jausmas pakeite tavo gyvenima…as nezinau…ar kas nors tau buvo toks svarbus,kad ryzaisi beprotiskiausiems poelgiams…as nezinau…ar kada nors tau buvo taip skaudu ko nors netekus,kad galejai verkti krauju…as nezinau…ar kadanors biojai uzmigti,nes nenorejai dar karta sapnuoti to veido…as nezinau…ar kadanors taip smarkiai kuom nors tikejai,kad gyveni vedamas tos tiesos…
nezinau ir to ar kadanors buvai laimingas,ar mylimas ir reikalingas…ar virpejo sirdis pamacius kienonors akis…nezinau…daug ko nezinau…bet esu tikra,kad nieko taip nenoriu kaip pazinti tave…buti ta del kurios tau virpetu sirdis
Ech…Atrodo, kad kažką čia jau kažkada rašiau…
bet na, po galais, vis tiek liūdna man dėl viso to, ir skauda , nes ji jau
noreceu jog tu tai suprastum…ir myliu…banalu bet tiesa…
Give me a whisper
And give me a sign
Give me a kiss before you
tell me goodbye
Don’t you take it so hard now
And please don’t take it so bad
I’ll still be thinkin’ of you
And the times we had…baby
Dont worry be Happy
velniškai pasiilgau, noriu apkabinti, paliesti, pajausti ir žinoti, kad aš tave suspėjau pamatyti, kol dar nebuvai mirusi.žinau, kad tu turėjai tokį patį apgamėlį, kaip aš ant lūpos, paveldėjau dalį tavęs
Padėk man išlaisvinti širdį ir šypseną lūpose… Tu vos ranka pasiekiamas, bet kodėl man atrodo, kad taip toli. Prašau, padėk man, kad bent truputį būtų lengviau. Pažvelk į mane nors trumpam… Prisiliesk ir leisk man tave švelniai paliesti. Gal kas nors pasikeis…
[quote] Visiem išrėžiu:
Visi mes esame skirtingi,visi lygūs.
Koks tai suduzusiu sirdziu klubas cia.
va šita gera tema ;} fainaj,kad tokia sukuriai ;]]
ačiū, kad davei man kompiuterį šį, nes galiu paskaityti, kaip vieni iš kitų tyčiojasi brangieji internautai. ačiū, kad leidai man susipažinti su žmogumi, kuris kartais būna vienu iš šių internautų tik kitame pavidale ir tyčiojasi kartu su jais. ačiū, kad leidai man emigruoti iš brangiosios gimtinės ir nežiūrėti vargšams pensininkams, kurie taip skundžiasi krize, į akis. nu žodž, viskas Z A J A B I S, peace out!