Papuošalas

Papuošalas

Gaila pamečiau grandinėlę, nėra kur pirkt, o iš indijos man sakė labai brangu siųst Nekaltastiesa, pas mane dešinėj auskaras, o indijoj tipo pagal ajurvedus kairė šnervė atsako už moters vaisingumą ir t.t.

Adora BatBrat taip kabina paprastas apyrankes. atrodo nerealiai, tiesą sakant Myliu

Man uztenka pamatyti kai jauciui i snerves zieda iveria ir jau mentaliniai traukuliai prasideda,o cia sitai… Bukite malonus,perkelkite ja i “Flora ir fauna”.Kenciu as del savo jautrumo Žliumbia

faaainai Gerai

kaip nuostabu Juokiasi vaikštai sau pzdc kokia graži su grandine per puse snukio Kvankt?

Da fuk Cha cha

Nu man tai gražu, o indijoj turbūt visai normalu yra. Nu aš vaisinga, blin, nežinau čia jau su tais taškais, reiktų pas ajurvedų mediką eit vretis vistiek Cha cha

Lattras nu nieko ypatingo, skauda aišku labiau negu į ausies spenelį, nes ten išvis beveik neskauda.

VeeeLatras sikart 100% Gerai

Nu tikrai, kad labai jautrus…ką padarysi, vyrai bijo kraujo, taip kad nenuostabu…

Man tai labai sexy konkrečiai čia atrodo.

Nu man tik negražu, kad pana plika, bet net neiškarto pastebėjau.

Nėra ji plika. Bet plaukų linija įdomi Cha cha Žodžiu viskas čia labai savotiška ir gražu Cha cha

Talib.,ne tik ausys nejautrios.Kai erke issimesinejau,nesakysiu is kur, Lenkijoje 1992m - irgi is baimes nieko neskaudejo. Bet zieda i nosi Baisus - a nei karviui ,a nei karvei nelinkiu.Sadizmo seansas su zoofilais. PS.Ir kieno ten letena po kaklu pas ja?

Ką tu čia nusišneki, nei čia juokinga, nei ką

Tu tik nesijaudink.Tau gi niekas ziedo nekisa Mirkt

antakiai negrazus Nekaltas