Papuošalas
Gaila pamečiau grandinėlę, nėra kur pirkt, o iš indijos man sakė labai brangu siųst tiesa, pas mane dešinėj auskaras, o indijoj tipo pagal ajurvedus kairė šnervė atsako už moters vaisingumą ir t.t.
Adora BatBrat taip kabina paprastas apyrankes. atrodo nerealiai, tiesą sakant
Man uztenka pamatyti kai jauciui i snerves zieda iveria ir jau mentaliniai traukuliai prasideda,o cia sitai… Bukite malonus,perkelkite ja i “Flora ir fauna”.Kenciu as del savo jautrumo
faaainai
kaip nuostabu vaikštai sau pzdc kokia graži su grandine per puse snukio
Da fuk
Nu man tai gražu, o indijoj turbūt visai normalu yra. Nu aš vaisinga, blin, nežinau čia jau su tais taškais, reiktų pas ajurvedų mediką eit vretis vistiek
Lattras nu nieko ypatingo, skauda aišku labiau negu į ausies spenelį, nes ten išvis beveik neskauda.
Latras sikart 100%
Nu tikrai, kad labai jautrus…ką padarysi, vyrai bijo kraujo, taip kad nenuostabu…
Man tai labai sexy konkrečiai čia atrodo.
Nu man tik negražu, kad pana plika, bet net neiškarto pastebėjau.
Nėra ji plika. Bet plaukų linija įdomi Žodžiu viskas čia labai savotiška ir gražu
Talib.,ne tik ausys nejautrios.Kai erke issimesinejau,nesakysiu is kur, Lenkijoje 1992m - irgi is baimes nieko neskaudejo. Bet zieda i nosi - a nei karviui ,a nei karvei nelinkiu.Sadizmo seansas su zoofilais. PS.Ir kieno ten letena po kaklu pas ja?
Ką tu čia nusišneki, nei čia juokinga, nei ką
Tu tik nesijaudink.Tau gi niekas ziedo nekisa
antakiai negrazus