Paprastais zodziais kaip tapti verslininku

paprastais zodziais kaip tapti verslininku

1 Patinka

jau galva paskaudo beskaitant apie verslo pradziai reikalingus dalykus,suprantu ikurus imone reikes ju skaityti dar daugiau,bet gal atsakykit paprastais zodziais i siuos klausimus,nebutinai i visus kas kiek gali
kodel geriau uab uz individualia
tai kiek is tikruju reikia moketi ir kokiu mokesciu uab ir indvidualioms
jei verslas neitu tai ar sunku uzdaryti imone
del buhalterijos ar imanoma paciam viska sutvarkyti ar samdyti buhaltere

kolkas tiek jei iskils daugiau ar turesit kiti klausimu prirasykit,gal atsakys kas su tuo susiduria.
visiems AlusTaurė

nu ir nereikiaLiežuvis,pats issiaiskinsiu

Pritariu visu 100%. Tik kartais tos detales padeda arba trukdo vystyti versla.

Pabandysiu atsakyti:
jei ne patentininkas geriau samdyti buhalterę.
kiek mokesčių reikia mokėti - suskaičiuos buhalterė Šypsena
kodėl uab geriau už idv - pasakys buhalterė Šypsena
uždaryti įmonę nėra tragiškai sunku. Ko gero ne sunkiau negu ją atidaryti Šypsena
Esmė - kiek tu išspausi iš to savo verslo. Ir jokie čia vadovėliai nepadės. Kietas

kiek buhalteres paslaugos kainuoja,gal kokia parekomenduosit

Žiūrint ką tu ruošiesi daryti: tvarkyti buhaltriją ar daryti verslą… Cha cha

Gali, bet nepatarciau, nes nezinai istatymu. Todel reikes konsultuotis ir gaisti laika. Tai jau geriau palik darba profesionalams ir samdyk buhaltere. Pradziai tikrai daug nekainuos, ypac jei tik vienas darbuosis. Geriausiai susirask tokia, kuri jau tvarko keletos imoniu buhalterija ir ji mielu noru apsiims. Beje o kokiam mieste pats randiesi?

Tai ka Tinkle zuvis gaudysi? O jei rimtai, tai gali pats buhalterija tvarkyti,kol uzvesi versla. Kokius tris metus taves planingai netikrins,nebent nesamoniu pridarytum.Vesk buhalterija mazdaug, o kai prakusi,nusisamdysi buhaltere,ji padarys pataisymus,parasys visus prasymus atleisti nuo delspinigiu,kazkiek sumokesi,bet ne daugiau,negu buhalterei.Gyvuok.

Mano nuomone svarbiausi dalykai yra noras dirbti, mokytis, dometis naujausiais dalykais. Geriausi verslininkai buna novatoriai!

As dar pridurciau: novatoriu novatoriai. Nes is kokio 100 "novatorisku" verslo ideju isgyvena ne daugiau desimties. Grynas pavyzdys yra Sorosas. Visi ji dabar laupsina, tipo, kietas finansistas, Anglijos svara parklupde. Taciau niekas nebeprisimena, kad anglu svara tuo paciu metu bande "padaryti" dar koks 50 ne prastesniu finansistu. Taciau pasiseke (grynai kaip loterijoje) tuo metu visiskai nezinomam kazkokiam Sorosui…

Versle, kaip ir kiekvienoje srityje yra talentai, yra ir darbo bites.Ir vieni ir kiti reikalingi. Nepabandes nesuzinosi kas tu.

Jei suprantate Angliškai , geras portalas padedantis verslininko kelionėje, labai daug naudingos info apie verslo procesus

https://www.company-idea.com/

Sveiki, o lietuviai neturi analogo šiam puslapiui? Šiaip gera info, tikrai. Reiks pasigilint įdėmiau.

Visiškai sutinku - svarbiausia pabandyti. Kad ir kaip lėkštai skambėtų, bet KADA, JEI NE DABAR? Ir tos visos frazės apie tai, kad geriau pabandyti nei visą gyvenimą gailėtis nepabandžius - GRYNA TIESA. Kas gi blogiausio gali nutikti? Bankrutuosit? O jeigu kaip tik Jūsų verslas šaus į viršų…? :slight_smile: Tiesiog nereikia bijot. Bijant - vis tiek daryt. Daug dirbt. Turėt kantrybės, nes net ir kelis metus gali nesisekti taip, kaip norit. Stebėt naujienas, konkurentus, pasitikėt komanda, kurią subursit, dalintis darbus… Net toks dalykas, kaip poilsis - turi įtakos Jūsų performancui, todėl tikrai reikės atsisakyti vakarėlių ir pramogų pilno gyvenimo. Bent jau pradžioj. Kai kuriems - ir santykių.

Tiesiog keliat į viršų savo svajones ir žiūrit, kas gaunasi. O gautis gali labai geri dalykai! Tai to ir linkiu visiems, kuriems aktualu :wink: