paprastai skanu ;]

paprastai skanu ;]

juoda duona + pikantiska misraine + pomidoras Niam niam

salotos Gerai

Nemanau, kad labai skanu, Nors gal gi visgi. Nekaltas Cha cha.

kas ta pikantiska misraine

Maximoje yra jos pirkti: suris, kiausiniai, cesnakas, majonezas

suris, kiausiniai, cesnakas, majonezas… ir begalė sveikatai naudingų priedų iš “e” raidės. MAXIMA turėtų visai nebe pardavinėti maisto produktų, kad imčiau valgyt jų mišraines… Veee Valio

kodel parketas uzdengtas su skurliu Piktas

maximos pikantiskom pjuvenom iki naminiu pikantisku tiek,kiek man iki baletmeisterio Juokiasi

pastaruoju metu pasidarau sumustinuku prie olaus. kepinta duona,tarkuotos morkos+cesnakas+majonezo slakelis Girtas

solarix serBetele numegsta neseniai Liežuvis Cha cha

Labai graži servetėlė GeraiIr sumuštiniai prie jos tinka Taip Šypsena

as tokia pikantiska misraine darau pati namuose,nes man tos Maksimines buna neskanios ar jau pastovejusios…,o namine visai kitokia ,tik as dedu daug cesnako ir petrazoliu dar i tas salotas ir zodziu super buna su kokiu apskrudintu batonu ar duona Gerai

siaip geriau paciam tokias salotas gamintis - tikrai skanesnes gaunasi… Šypsena mes darem neseniai su formine duona, labai tinka Taip Gerai

Skaniausia yra ta pikantiška mišrainė daryta namie,užtepta ant batono ir pakepta orkaitėj.Mmmm.

visai neskanu jei maximos daryta misraine. ir siaip man keistai atrodo, kai duona aptepta misraine Nekaltas

Maximos pikantiškos mišrainės neragavau, bet namuose daryta tai Gerai. Tik mes kiaušinių nededam, o vietoj jų dedam stambiai pjaustytus pomidorus Gerai.

man patink namine, jokios maximines neperku…

Niam niam