Papirko

Padariau sąrašą darbų švogeriui, ką su 3er keisti/tvarkyti, netrumpas gavosi. Cha cha

0w30, kai vasara max +20 ir idealus ausinimas, nes +25, ir jau remiasi i temperaturos skales virsu

^^ arba termostata issilupi ir tada viskas Gerai Gerai Gerai Cha cha

Būr, tu gal netyčia šalis sumaišei? Pas mus vasara su +18 oras, +13 jūra. Cha cha

Gal pasakyk kas per meistrai, pazvengsim

Lt vaziavimo stilius toks, kad tepalai arba salti, arba perkaitinti

Sakyč, daugiau šalti mano atveju. Cha cha

Kas dar perka atskirai tepalus su filtrais o po to varo juos keist ApakęsBeje apie garantines… Pakeite Kia Ceed 2011 metu priekines spyruokles nes viena luzo… kaip sakoma pagal garantija nemokamai… dar kaladeles priekines ir kazka dar pravale jau uz 112 eur papildomai… rida 98k km… uz 2k baigsis garantija Šypsena

Meistras meistrui nelygus, nes dažnu atveju paklausus ką pilt, tai nepasakys koks skirtumas tarp 5w30 ir 10w60 ir su kuo jis valgomas Šypsena

Ka pilt w211 320? Priminet kad reik tepaliuka pakeist irgi,gakbut kas kaune galit kokia nuolaidele gaut filtram ir tepalui?

Aš perku atskirai, kai garantija pasibaigia, o ką? Cha chaNet nenoriu gilintis, kokį ten tepalą Šilalėje servisas atstovauja. Cha cha

Tai kelintu ten metu tas tavo sneas triperis Cha chavat biuzgaltere bulka sukale vakar… 2013 metu… skambinau i audi katik sake iki 2018 galo dar garantija Apkabinimas

as ir perkuosi pats atskirai,bo nei servisas man tokiu kainu padarys,nei keitimas pas juos nebus nemokamas,kaip kazkas galvoja Juokiasi

Čia 3er dalys, o ne 5er. Cha cha

nezinau, palieku masina, pasuku detaliu shopui pasakau, kad nuo manes meistrai atvarys surinkt ko reik ir vsio Šypsena patys surenka mano gaunamom kainom ir pakeicia Šypsena

my-hit.org/film/10088/gerai susiziurejo Girtas Gerai

O ko nepirkt pačiam? Visam pasaulyje paplitus praktika, kai net ir garantiniu laikotarpiu yra varijantų kaip veža savo tepalą. Tas labai paplitę buvo tarp RX8 savininkų Cha cha

Kai garantija pasibaigus ishvis px nx… pili atrabtoke ir gauzoji Cha chaok… kiekvienam savo… Be be be

Bet žiūriu, MCB su Rapliu gerai atsigavę Cha cha Vienas vakarų Europos civilizacijos paragavo, kitam darbdavys automobilį pasakė, kad išskirs - ir jau žiūrėk, aplink vien seni triperiai, kas juos perka. Cha cha Cha cha

gal ir sutapimas bet pradejus total naudoti persoko grandine slyvoj benzininej Cha cha dabar i kita varikli ka rekomenduotumet pilti?