panonia

panonia

trinkit lauk

sėdynė oditoj traukta

tiuning Baisu

Prasta kokybe,su telefonu fotkinau,siaip dar neblogaj atrodo Šypsena

zxc7 | 10-04 21:55 Prasta kokybe,su telefonu fotkinau,siaip dar neblogaj atrodo nesiparink… aisku, tavo panonija macius gyvenimo, bet tie komentatoriai nesusiprate…

o kam tas suoliukas gale?

idomus,senas agregatas. jau reta tokiu ir vertas issaugojimo. DisasterPiece> jei nieko neismanai, tai geriau ir nieko nerasyk.

T5?

tylek kaimieti

DisasterPis, o gal tavo durnus komentarus trint lauk? Argumentų gali pateikt, kodėl šitą foto reiktų ištrint?

visu pirma kokybe leva, poto moto spalva slyxti, poto jis visas purvinas, sulanxtytas ir t.t. bent jau apvalytu ir pagalvotu kaip cia graziau nufotkint, vetoj to kad tokia brudna foto mest.

pamirsau dar apie celofanine sedyne pridurti, nors siaip ant tokiu motociklu tai neretas daigtas, pats kazkada turejau jupiteri trecia su parolonine sidushe Šypsena ir as ant nieko nevarau, juk turiu teise pakomentuoti ir komentuosiu kiek noresiu, o jei tau mano komentarai durni tai man poxui ar tau jie patinka ar ne

Taip, tavo teisė komentuoti, bet ne kaimiečiais žmones vadinti…

ok sorry Šypsena

gal ir per siurxiai as, visgi reikia atsizvelgti i kitu zmoniu nuomone apie mano komentarus, vis gi nesutinku, kad jie duri, gal gali pagrysti kodel?

ar is pagarbos foto autoriui netersim eterio, bereikalingom diskusijom?

Daugiau foto: public.fotki.com/panonia/panonia/

miestieciai, ne visi su britvom (t.y. su spoileriais, kad galine padanga butu plati ir duslintuvas didesnis) vazineja Labas, o uz entuziazma smerkti nereiktu Neshame on you Blogaikomentuok toliau…

Disaster, vaidini kad nesupranti?