Panikuojam


Panikuojam

gal jau uzteks tu paciu mordu Nekaltas

tai klausiu kuom baigesi?

Tai matai, kad dar nesibaige - dar vis deda foto. Juokiasi Kantrybes ir sulauksi foto-reportazo pabaigos. Cha cha

zvejukas nerimsta Juokiasi

Bet tai ziurek tu man. Per 13 minuciu foto pamate 68 ziurovai, o jau gerokai po dvylikos. Daug akiu stebi bite+. Cha cha

Skaiciai akyse dideja… Jau 136 per 17 minuciu. ApakęsNu vsio, einu miegot brakonieriai. Cha cha Labas

nebuk naivus, refresh spaudinek, bus kad ir 10.000

Tiksliai! Galvojau cia unikalius lankytojus tik skaiciuoja. Šypsena

GA… pasukciau jei LT buciau

lievas reportažas be autoriaus komentarų. Nei kur nei kas, nei kaip baigėsi… aš irgi diedą Neries nelicenziniam ruože su spiningu galiu nufotkint ir užvadint “brakonierius”.

Blogai

asilelis kažkoks mokosi fotografuoti.

o is tokiu fotkiu kazka eina padaryt? ar turi ir kitokiu, kur upe ar kas matos, nors akivaizdu cia kurioi vietoi, bet…

Akivaizdu kurioj vietoj??? Nu bet pas jumis ir gabumai. Apakęs Vienas kuprines per atsuma sveria ir mato kas jose sudeta, kitas is gabaliuko smelio ir krumu su nuvytusia zole vietas atpazysta. Juokiasi Taigi pilna tokiu vietu tiek Veivirze, tiek jo intakuose, yra ir Minijoje. Kilometru kilometrai pakranciu atrodo lygiai taip pat, kaip sitose foto.

Sveiki visiems, specialiai pasijungiau , kad visokie “asilai” nerašinėtų nesamonių , šiam užsiėmimui visai neturiu laiko , žvejoju arba dirbu.Manau , kad tik keletas čia esančių yra tikri žvejai , o tau “Kypse” perduosiu greitu laiku linkėjimus.

Visokie asilai nerasinetu komentaru, jeigu butu po nuotrauka prierasas tipo “Sveiki zvejai, savaitgali vaikstinejau palei siuo metu draudziama zvejybos ruoza ir fotkinau pazeidejus. Kaip matote is masalu nuotraukose zvejai tikrai gaude slakius. Medziaga perdaviau Klaipedos regiono gyvosios gamtos apsaugos inspekcijai. Apie rezultata duosiu zinoti.” Tik tiek ir tereikejo. O prideliojus “pliku” foto kitokiu komentaru ir nereikejo tiketis. Cia toks forumas. Labas

Klounas

girdi looking4snow tai tu pasirodyk , bailys

kur visi dingot , baimės jausmą turime?