Pamastymas

Pamastymas

Sveiki, cia kilo tokia mintis ,gal kiek ir nenauja, del automobilinio hands free. Jei isiinstaliuoji firmine hands free, paskui keiti telefona, keisk ir iranga… Klausykit o jei kiek pasikrapscius galima pasigaminti tokia iranga paciam?? reiktu isvest laidelius is paprastos hands free ausines i kad ir i nedideli stiprintuva ar i magnetolos iejima, ir kazkokiu budu padaryti ausiniu mikrafona jautresni…viska sukaisioji kur reikia ir veikia… pakeiti telefona, pakeiti kistuka ir viskas… Ar netaip mastau? Gal kas kokiu schemu zinot?? Minciu?

Bandyk bandyk nu pazesim kas iseis

Na teoriskai imanoma

Daugumai aparatu eina standartines irangos,pvz per bluetouth,butent masinoms. na bet ar ne pigiau butu ausine nusipirkt telefui, tuo labiau kad dbr daugumai telefu eina standartinej komplektacijoj freehands. Na aisku kaip kam reikalinga… siaip pamastymai teisingi, tereik iranga susirinkt ir pritaikyt taip kad girdetusi normaliai ir tau ir pasnekovui, o tai nebus lengva… juk automobilyje pasaliniu garsu daug, ir be filtro mikrofonui bus sudetinga Šypsena sekmes Šypsena

o kas gal kokius filtrus mikrofonuo zinotr, nes stiprintuva jau radau…

Na tos standartines free hand gal ir eina, bet realiai gal tik gerai tai nokia 6100 veike, pakankamai garsiai, bet nepakankamai masinoj, apie kitas ner ka ir sneket( pvz. SX1, ir maniskis P800…)

Labas Užeik į Elektronikos forumą. Gerai

Labas Užeik į Elektronikos forumą. Gerai

tos ausines kur buna per BT … pz kokia kajna jus … vos ne puse telefono kajnos neapsimoka Ne