Palyginimui
- Originalas 2. Modai
turbūt be modų rinkčiaus, kažkaip keistokai su jais atrodo pabandyk dar šitą youtube.com/watch?v=oTSD8o2cgY4
originale vaizdelis geresnis…
ir man, kazkaip ne taip dirbtinai viskas atrodo
Hmm… prisiminimuos viskas graziau atrode
aha
OMG…
nu bet rimtai atsimenu kai dar studziu laikais turejau nvidia mx220 ar kokia ten buvo tai su ja baisiai stabde, bet vaizdas isties graziau atrode, daug graziau. bet dabar net negaliu patiketi kaip slyksciai atrodo gal cia blin naujos kortos tiesiog isemusios visas optimizacija yra, ir tiesiog renderina be visu prichindalu
pz pz ispindejom, degsim pragare jei bogu
youtube.com/watch?v=5AWmkjgCjjMtaip ir atrode, visgi 8 ar kiek cia metu praejo, tada buvo labai grafika dabar
Pripratom jau prie geros grafikos ir tiek. Kažkada man ir ps1 kai kurie žaidimai “kaip filmai” atrodydavo. Muziqai, viską ten renderiną, dar ir pasirinkt galima Bet kiek laiko paleista ant gta ir mafijos, žaidi misiją ir net į mepą nežiūri, nes atmintinai visą miestą ir misijas žinai
Pc dar pc, va ps2 eye candy image.gamespotcdn.net/gamespot/images/2004/reviews/914494_20040 127_790screen003.jpgimage.gamespotcdn.net/gamespot/images/2004/reviews/914494_20040 127_790screen015.jpgimage.gamespotcdn.net/gamespot/images/2004/reviews/914494_20040 127_790screen008.jpg
Pirmaja tai mintinai zinojau, o antros net antra kart nebezaidziau… Del “multiku” tai jo, 16bit jau “multikai” buvo Abes odisey ypac (heliau )
Aš su GeForce 2 MX400 kaliau Mafia.
Atsimenu kai padarėm upgrade į 4MB vaizdo plokštę , o paskui nusipirkau Vodoo 3 3000 su 16 Mb video ir pliekdavomės kuri geresnė šita ar TNT 32 Mb, Unreal geriau veždavo Voodoo bet Quake geriau TNT
Pirmam medis grazesnis Ir tas rukas visai tinka
Mes buvom kruti, turejom 4200ti :]
Aha, gerai jum, kai visokias TNT 32 mb turejot Atsimenu, kaip as savaja Ati 3d rage pro 2MB dziaugiaus, kuri be problemu net homm III tempe!