Palukanu susigrazinimas

Palukanu susigrazinimas

<p>imdamas paskola nusipirkau sodo nameli nuolatiniam gyvenimui. Siuo metu nekilnojamo turto statusas: sodo namas. Ar yra galimybe susigrazinti palukanas uz sodo namelio pirkimo paskola (kokiu nors budu, tarkim irodant, kad tikrai gyventi, prisiregistruoji ar pan.) Jeigu reikia keisti i gyvenamojo namo statusa, tai kur gauti reikalavimus, kuriuos ivykdzius pasikeis statusas.
O jeigu trumpai ir aiskiai, rasykite viska ka zinote apie palukanu susigrazinima. </p>

gal mokesciu inspekcijos puslapyje yra paaiskinta, uz ka galima susigrazinti? vmi.lt yra ir paaiskinimai (bent jau buvo prie deklaraciju).

už sodo namelį negali susigražinti. Deklaracijų pateikimo terminas už 2003 jau senokai praėjęs. Ir pasinaudok paieška, daug diskutuota buvo Verslo ir ekonomikos forume ir t.t.

A kaip paskola įforminta? Nuo to viskas priklauso.

mane domina susigrazinimas uz 2004 metus ir toliau, o 2003 kaip ir nedomina, nes tada dar nebuvau paemes paskolos

sutarties po ranka neturiu, kaip tiksliai joje parasyta neprimenu, taciau paskola skirta gyvenamajam bustui pirkti. ziurejau VMI puslapyje, taciau nelabai ka uztikau, gal kas tikslesne nuoroda turi?

nu tai deklaruosi kitais metais kaip ir visi, ir sugrazins tau.

kokio welnio cia kartoji, as tau aiskiai parasiau, o netiki, paskambink ar parasyk i mokesciu inspekcija.

Ko tu cia putoji gyvate… jau issiaiskinau. ne del statuso priklauso, o nuo to kas sutarti parasyta, jeigu gyvenamajo bustui pirkti tada galima susigrazinti, jeigu sodonameliui pirkti tada ne.

kaip graziai Jus cia bendraujat Šypsena