Pakoreguotas dizainas
Kadangi stockini varianta japonu dizaineris paise biski isgeres, tai teko patiuninti vaizdeli biski
kaip man sitos storasiknem sedynem ninjos patinka…uhhh ir dar valina!!
Sitas biski rimciau kaip garselis? bet seip pastebejimas, kad tas origanalus duslintuvas nebuvo toks jau baisus realybeje kaip fotkese. Didesne problema dizaine yra su priekine motociklo dalimi, as asmeniskai keisciau veidrodzius ar isvis juos nuimciau. Man patiko priekines stiklas, turetu buti labai geras matomumas, nes labai daug skaidrios erdves o jeigu apie smulkmenas, tai galinio ratu sparniukas galetu buti biski naglensis, per daug apvalus jis man pasirode, o visa kita tai daugmaz very sexy, ypac subinyte P.s. Siandien gal apsukau kokius 30 ratu, ivairiuose zieduose bandydamas atsikratyti tu baisiu chicken straipsu ant padangu, jauciu diskomforta pries rimtus baxurelius ir bandziau padaryti knee down, bet bijau sudauzyt motocikla, bet treniruociu nenutrauksiu Y. matau tu irgi turi dar kur progresuoti
Na pas mane chicken stripesu tai senai nera bet iskarto varyti ant maximum lean angle ziede nesiruosiu Tam reikalui reiketu nusipirkti kokia paprasta 600sotke ir tada galima nebijant jos suvolioti sukti ratus…kita vertus pas mus toks ziedas kad… Anyway kazkaip su laiku man tie priekiniai veidrodziai atrodo ciki, gal nelabai kaip is pradziu atrode priekiniai posukiai, bet su laiku kazkaip pastebejau kad jie uzpildo priekine erdve…jeigu kas nori (gal ir as) tai yra specialus oficialus Euro-mini posukiai ( kawasaki.de/Objects/w732h488_000003404848E884.jpg) bet kaip minejau cia pasidaro skonio reikalas. Su laiku pradedi kazkaip kitaip i ji ziureti , bet baisi duda turejo eiti lauk.
kaip sitas vaziuoja lyginant su senesniu?
kiek uz juosteles svieciancias ant ratu mokejai?
Juosteles buvo gamykloje idetos. 08 palyginti su 06 yra gana akivaizdus skirtumas. Pirmiausiai tai valdymas diena ir naktis, ziauriai lengvai ir greitai guldosi i posukius. Siek tiek geresni ir stabdziai. Na ir zinoma motoras, cia jis dar labiau uzbombintas (ypac pakeitus stockini ismetima, kuris smarkiai uzglusina varikli). Begiai irgi tokie patys ilgi, bet kai motoras turi 200+ Ag tai jie pasidaro greitai trumpi Priekinis stikliukas ir aero prastesne siek tiek negu pas 06, ten aero buvo tikrai liuks. Bet su laiku priprantama. Visa kita daugiau kosmetiniai pakeitimai. Ai dar turi jis begiu indikatoriu (liuks dalykas) ir savo ta traction control, is kurios naudos nedaug
galas dabar teisingesnis
su situ duslium vaizdas ir garsas geresnis
Y> kaip pas tave chicken stripes’u nera kai 3cm minimum desnej neuzguldyta like…
ornas, pastebejau ta pati
ornas> atvaziuok prie hanerio ir galesi pats pasiziureti. Jeigu ta diena neuzguldziau tai jau nelygis?
ten ne shiandien, o shiaip niekad neuzguldyta, kaip matau… bet nebesigilinkim…
Nu tu geriau zinai is fotkes, be kalbu P.S. Atvaziavimas iki namo biski per dulketa smeliuka buna ir padanga nevisada shvari.
siuo atveju ir is fotkes matosi, kad iki krasto neguldyta padanga, jokios cia dulkes uzsede, padanga nauja su zalupa
O ne, tik ne tai. Ka dabar daryti?
Y, kam tau bombintas litras jei normaliai vaziuot galetum tik su 600sotke?
Cia is kur tu tokias isvadas padarei? Ar normaliai vaziuoja tikri “lenktynykai” tik ziede o visur kitur jau nebeimanoma net pavaziuoti ? Bombintas = galingas variklis, o ji as ishsuku tiesiojoje. Reguliariai. 5 begiu iki 299 What about that?