paimtas
ir važinėsi asfaltu, išmininga
man tai keista kokio xujaus pas tuos velikus tu begiu gyva galybe?, ka 3-4 butu daugiau negu reikia
…ir jau apvazinetas Trek remedy 7 - parduotuvese apie £2k, paimtas grubiai uz 1100 lt bukle ledas
fyzdintas?
Kosmozai → zinotum tu kokios yra trasos, siandien buvau link Welso, siurpas tiesiog eina kaip ciotkai padarytos. Viena buvo kaip bobslejaus trasa… afigennai
a tai emigranc. na nafik dar ta 1100, negalejai su riausininkais pasiimti is lentynos?
Sniechkus -> bijau kad chebra nesupras tokiu ‘bajeriu’, cia kaip tarp kaitioru/buriuotoju zapadlo butu vogta imt
Nu jo neblogas. Jau norejau pasiept nes galvojau lietuvoj vazinesi Lietuvoj fulas nereikalingas daiktas visiskai
Marchela -> ko gero esi teisus, nors kam nugara labai nelaiko visai komfortiskas daigtas, tuo labiau 13 kg sveria
Gal kas turi pardavime cube ltd race arba pro L dydzio ?
Leonidai> nu zinai labai daug minimo energijos suvalgo tie amortikai ypac jei ant minkstos eigos nustatyti Lietuvoj vienintelis juozapines kalnas yra kur galbut reikia gala isijungt
As tai pasiemiau gianta taloon 2 pilnai uztenka savo malonumui pasivzinet, nes fulla nusipirkus jis tau turi atidirbt
P.S. Jis karboninis? kad tiek nedaug sveria???
i kalna minant as lock darau kaip priekio taip ir galo - cia jei jau mint ilgai ir nuobodziai Va draugo giantas kazkodel lock nesidaro tai jis kaip ziogas i kalna mina. Ziurejau lietuviu pamegtus Cube - istikruju buna puikiu komplektaciju uz mazesnius pinigus, bet cia kazkodel jie retai pasitaiko tarp raideriu
Karuolis uz tiek pinigu galima jau 2011 metu modeli nupirkti
Marchella -> ant remo buvo lipdukas - kad pazeistas karbonas gali sukelti rimtas problemas, nors internete aprasyme parasytas alpha aliumas. Neradau as ten nieko karboninio. Per varzybas keliau viena karbonini front suspension dvirati - apie 10 galejo svert
O kur tu ziuri skelbimus Leonidas?
tarpusavyje vyksta barteriai seip buvau nusiteikes ziema ieskot per ta pati ebay arba forumus.
fullas tiek reikalingas kiek rimtai sportuoji, o jei tik siaip pasivazinejimam, ir ale keliem nusileidimam savaitgaliais, tai … O siaip, brangus dviratis, kaip brangi masina atitinkamai ir vaziuoja, kas sako, kad uztenka pigaus, tai yra keli variantai tokiu, nesiplesiu