Pagavau

Pagavau

Čia kažkokią žuvį pagavau. Šamas turbūt, nežinau. Ilgai teko kovoti Cha chaMačiau muziqaz žaidžia irgi biški. Visai nieko žaidimas relaxui Cha cha

Nuo farminimo prie zvejybos persimetei? Cha cha

Aš esu kaimo žmogus, vairuoti traktoriu ir žvejoti yra mano gyvenimas Cha cha

Kushliau, sitas zaidimas zinok epinis toliau einant yra Šypsena per kaledas i Alberta galejo nemokamai varyti. ir ten tiek visokios idomios zuvies, kad nerealu. Plius yra unikalaus dydzio zuvys, kurios labai retai uzkinba, ir jo blin kovoja kaip pasiutusios. trophy zuvys irgi yra zemesnio rango kaip unikalios, tos irgi belekaip kovoja Šypsenair dev’ai aktyvus yra vis koki renginuka surengia. esu idejes fotke steam Albertoje prie eglutes labai liuks atrodo. Atsipalaidavimui kaip sakai yra super. Zaidimas visdar early access, bet progresuoja i prieki po truputi Šypsena

Čia next gen žaidas?

dx12

troll.me/images2/crying-black-man/my-life-is-complete.jpg

Paskaicius atrodo kad rimtai zvejai susirinko, vare zvejoti, gaude zuvis Cha cha

Aš tai nelabai gaudausi dar ten, bet kabina žaidimas. Jei devai neapleis jo, tai tikiuosi bus ilgam.

Nzn, as seniai seniai esu loses zvejybos geimus, vienas is ju Trophy bass ar kaipten vadinosi, bet atsibodo labai greit ta monotonija…

o tai kas nors parašys kaip čia jis vadinasi? Cha cha

Šitą ant PS1 kaldavau. Žiauriai patikdavo. -> youtube.com/watch?v=oPyhlMZQMMQ

Fishing planet, for free steame.

Kushlius dėkui, Meshqis kaldavau ir aš tą Cha cha