Padėklas jaunavedžiams

Padėklas jaunavedžiams

Dekupažo būdu dekoruotas padėklas, skirtas jaunavedžiams ir Lietuvos- Turkijos- Indijos draugystei Mirkt

Kvankt?

fixer, smegenėlės neveikia, tai rankiniu būdu užsuki? Valio

aha. Neveikia ta vieta, kur turetu but smegeneles Valio

techniškai gal ir gerai atlikta, bet nu ant padėklų klijuot vestuvines nuotraukas Nekaltas reikėjo geriau nudekupažint rėmelius ir nuotrauka įdėt. ir nuotrauka nevykus, fonas turi but toks, kad visas dėmesys būtų į darbą - vienspalvis ar su labai nežymiu raštu, geriausia baltas. ir jei jau tokia fotkę super padarei tai reikėjo bent jau gerai sufotošopint viską Nekaltas

juoda_avis, nieko nepataikei Mirkt tai ir neužsigavau Šypsena O kur parašyta, kad ant padėklų negalima? Dekupažinti rėmeliai - atsiprašau, paliksiu tai pradedantiesiems… Nuotrauka įdėta pagal užsakovų norus. Padėklas super didelis - 53x38 cm - ar darei tokio dydžio? Kadangi nežinai visos priešistorės, tai tau ir nesuprantami tie raštai: kadangi pora tarptautinė, tai sudėtos lietuviškos juostos ir turkiškos mozaikos, o langinių langeliuose matosi abiejų šalių sostinių vaizdai - jie brangūs jauniesiems. Padėklas su kojelėmis, kurias galima nulenkti ir nenaudojant pastatyti/pakabinti kaip paveikslą. Gal baltame fone ir geriau atrodytų (dar pasiginčyčiau), bet čia ne meninė nuotrauka - ji buvo skirta kitam tikslui - kad kartu iš arti parodyti kitas detales, bet tau tau neįdomu… Na tu tai geriau turbūt moki, prašom pasirodyti, o mes pasimokysim iš asės Šypsena

barby, kai paaiskinai, tai ir man aisku pasidare Nekaltaspatinka man tokie darbai, kada kiti nezino esmes Gerai kada kiekvienas darbo gabaliukas yra susietas su tau brangiais dalykais Angelas o labiausiai tai man patinka, kai atsiranda zmoniu kurie sako : " padaryk taip, o paskui va taip, ir bus fain Gerai ", tai tokiems pseudo profams palinkeciau taip ir daryt, sedet isispraudus tarp savu remu ir gink die nedet nuotrauku i padeklus, nes juk NIEKAS taip nedaro Cha cha O siaip, autorei kurybines sekmes Labas

ir atlikta ir šeip viskas čia super atrodo :> aš pati nenorėčiau padėklo su savo nuotrauka,bet kadangi čia nei mano nei ką,tai viskas liux :>

Ačiū labai visiems už gerus žodžius, už kritiką taip pat - tai verčia dar labiau stengtis ir tobulėti, neužsisitovėti, ieškoti, nesurūgti… GėlėTaip taip, ne visada mano nuomonė sutampa su užsakovų norais, bet ką padarysi… tada stengiuosi tuos norus įsprausti į savo supratimą - na kas išeina, tas, bet kol kas tfu tfu tfu nebuvo nepatenkintų ŠypsenaBeje, ir vėl darau su foto - ir vėl ant padėklo Juokiasi Bus bobutė-grybų karalienė Mirktlaukite tęsinio Šypsena

Super barbe9darbe. Man nepatinkia, kai kiti laisvai sudirbinėja kitų darbus. Majakizmas kažkoks. Reik kovot už save, nes kartais kaip žmonės pakomentuoja, jog gali pamanyt, kad tavo darbas visiška šiukšlė. Nekaltas

jeeee Cha cha turiu palaikymo komandą Apkabinimas ačiū visiems ir visoms Gėlė ŠirdisBet ir kritika nieko Mirktvitaminas C sveika Juokiasi

tikrai tokio nenoreciau. daugiau nk nekomentuosiu ;D