Padėkit atsikratyt sukčių laiškų gaunamų

Padėkit atsikratyt laiško gaunamo kazdien iš LP paštas atsimt siuntą nurodant visus banko kortelės kodus jiems ir sumokant tai 1,90 tai 2,20€ ištrinu vėl atsiunčia užblokavau vėl atsiuntė, gal žinot koks būdas nebegaut iš jų laiško į mano el. pašta?
sukciai nepalieka ramybeje

iš kokio adreso gauni šiuos laiškus?

O tai bandei susimoketi? Gi aiskiai parasyta, nesumoki - siuntinys atgal i Kinija.

O tai čia tikrai spamas? Gal susimokėt tikrai reikia :smiley:

Отправитель: LP EXPRESS savitarna [email protected]
Тема: Problema pristatant jūsų paketą
Дата: 31 мая 2022 г., 12:09

Taip susimokėt bandžiau, protą atgavau naktį iš pranešimo apie LP express pašto sukčius, jie paprašė:Vardo, pavardės, kortelės visu numerių net 3 skaičių su iki kada galioja, dar paprašė mano saskaitos bankinės mumerio.
Naktį kortelė buvo mano dėka užblokuota ir pakeista i kitą,nieko jie nespėjo nieko atlikt, laiškus iš jų gaunu iki šiol tipo neatsiėmėt siuntos vis dar suveskit duomenis darkartą, nusibodo gaut tuos laiškus.
Va ką reiškia LP paštas ir dar kai žinai kad lauki siuntos iš kinų per paštą, kaip du vandens lašai neatpažinsi kad tai sukčiai, o pagalvota kad tikrai jau reik damokėt nes siunta buvo Lietuvoje jau.

Kokią pašto programą naudoji?

Ką turit omeny? pašto siuntiniams ar emeil paštas? patikslinkit.

Idomu, kuris pasto servisas: gmail ar pan.?

el. pašto galūnė @kli.lt (buvęs kompiuterinis langas jie paliko pašto galūnęs senas nesunaikino kaip kitur)

Ne daznai sutinkamas toks pasto tiekejas. Siulyciau jiems parasyti uzklausti ar eina kazkaip blacklistinti ta siunteja.

Sizifo darbas. Galėčiau kirsti lažybų, ten elementariausiai nulaužė pašto accountą ir dabar siunčia laiškus kol, kol užblokuos. Viena užblokuosi, o eilėje laukia dar dešimt milijonų kitų nuhackintų accountų iš viso pasaulio. Spameris veikiausiai net nežino (nesidomi) iš kokio adreso iškeliauja laiškai, ir nežino kam siunčiami. Ten konvejeris: nusipirko galiojančių emailų (targetų) sąrašą, koki milijoną adresų, suskirstė pagal regionus ir paleido scripta.

Dėkui už info pakeisiu emeil slaptažodį.

Tavo emailo tikriausiai nenuhackino. Spameriai ne tik perka nuhackintus emailus (jie to nedaro patys, viskas perkama ir parduodama), jie dar perka aukų emailus. Taip, juodieji prekiautojai renka emailus, tiesiog visus. Visų, bet kokius, bet kieno. Iš milijono atsiras penki kvaileliai, atsiperka.