pabego… ;[
ką reiškia pabėgo? kaimynus informavai, kad nenudobtų radę?
visai kaip apyranke
pabego reishkia kad nakti buvo o ryte nebe… kaimynai… hmz… suzinotu kaimynai ka as namie laikau… o beto ir butas nuomuojamas… manau net neinformuosiu kaimynu… ;] idomu kaip skambetu… ateiciau ir skayciau. sveiki… pas amne pabego gyvate… jei netycia pas jus atshlaius atnehskite ja man… ;]]]]]]]]
Steu, jis juk nenuodingas. Jei netyčia pamatys, tai bent žinos, kad nudobt nereikia. Paskambins tau, o tu per 30 s. parsirasi ir pasiimsi savo augintinį. Kaimyno vietoj radęs “kažkokią” gyvatę aš jos negaudyčiau, nušaučiau.
as nelabai noriu kad kaimynai zinotu kuom uzsiimu… ;]
na, o ką jie tau? Antivalstybinės veiklos nekultivuoji…
grazus gaila, kad pabego
Steu,tik dabar pamačiau,kad pabėgo Ieškok kur galėjo pasislėpti.Mano buvo pabėgusi kelis kartus,bet apieškojus radau neįtikėtinose vietose ir ne toliau kaip per metrą nuo gyvenamosios vietos.Kartą radau mobilaus telefono uždarytoj dėžutėj (tiksliau dukra rado,nes aš net nesivarginau sandariai uždarytos dėžutės atidaryti).Kaip ji ten įlindo po šiai dienai mįslė Kitą kartą vaistų dėžutėje…Tik nenusimink ir ieškok.Manau tikrai surasi Tarp kitko mano tokia pati netgi spalva.
vakar vel vertem… shy syki kita kambari… ir virtuve shiek tiek… na shiap pridejau sleptuviu tokiu shiokiu… kokoso kiauta padejau… po juo jis megdavo sleptis… skaau gal atsliaush ten ir ilys… na jei rasiu shy syki viskas… uzdarysiu aklibai… ;] kad nebepabegtu niekad…
gaila ne slabai rankinis ir toks mielas buvo… drauge daznai pasiimdavo ji… jis ja labai mego… net mieogdavo ilindes ir susiranges i rankove ;]
per daznai gyvunai pas jus kolega pabega, susimastyt reiketu
kdel daznai? imant procentaliai tik antras… ;] vagansas ir shis… ;] o kiek ish viso ju turiu… ;]
statistiškai ne taip ir daug, mat mano dar niekas nepabėgo. turiu tik vieną.
as paskaiciavus visas gyvas dusheles butu apie 200 gal kashkur… ;] su zuvim visim su viskuom… o rushiu atskiru neskaitant zuvu kokios 11 gal… ;]
proto nepritūkų? šikną nuo galvos atskirtum
skirtumas tas, kad steu, nors ir gerokai ramesnis ir taikesnis už mane, net sakyčiau pacifistas (steu, juk kažkuria dalimi toks ir esi ) galiausiai sugniažtų kumščius ir tau labai pasisektų jei arti nebūtų aštrių daikų ar pačios papračiausios taburetės…
aisku ne, esme ta, kad musu vaikai patys geriausi, vyrai patys stipriausi … jei tau nepatinka gyvates, tai protingiau yra sau pasilaikyt nuomone, nes kitu atveju teks izeist sio gyvuno savininka…jei jau myli gyvunus, tai turek bent jau savigarbos ar tolerancijos kazkiek…
Largo_vyre, lygiai tą patį galiu pasakyti ir apie kitus gyvūnus - jei steu nepatinka mano šunys - gali savo komentarus sau pasilaikyti Vat būtent, jau ne pirmą kartą iš šito tipo išgirdau, koks yra šlykštus mano gyvūnas - šekit atgal tuos pačius žodžius ir pasprinkit. Man jau nusibodo būti tolerantiškai ir savo nuomonę sau laikyti… Steu labai gerai išaiškino, kad dabar yra demokratija ir žodžio laisvė, tad galim rašyti tai ką galvojam.
roda tikrai nnespecialiai ishskiriu tavo shuns shlykshtuma… o jei netycia nebepirma karta pataikau kad jis man sukelia shlaikshtuli vadinasi taip ir yra… ;] ir nieko neskaau kad tau nepaitnka gyvates ar vorai… beje del uztvojimo… idomu kaip uztvotum pitonui… kokiu 5m ilgio… ir ishvis ar ishdrystum prisiartinti per tvojimo atstuma… ;]]]]]]]]]]]