paaugęs anansius

paaugęs anansius

aiškesniam vaizdui prašom išsididinti Mirkt

koks mielas;]

Gražus gražus…

Labai gražus GeraiGal ir mano toks užaugs Apkabinimas

dar +4 sunkai pasieks, bet truputuka paugs Šypsenajai kuno ilgis 6cm tai jau viskas , kaip matau tai patele ir jai apie 2 metus.

grazuolis… mano lasiodora irgi svaaitgali ishsinere ish kailuinuku savo… dabar pukuota tokia… tik pilvas dar maziukas…

kad patelė, tai nesiginčysiu, nes tikrai nežinau, bet kad vorui iki metų, tai duodu bibą atkirs.

amžiauslengvai neatspėsi Šypsena o kad graži - tia aiškiai matyt Šypsena

Spidering, iš ko sprendi kad patelė?

nes tada išeina čia anansė, o ne anansius Šypsena reikia perkrištyti

jokių perkrikšyti. jis ir pats nežino, ar berniukas ar mergaitė. Piktas

zinoma tiksliai pasakyti ar tai patinas ar patele neimanoma, bet pagal kuno sudejima ir jos dydy(11cm) tai turetu buti jau suauges individas, o pagl taip kaip atrodo tai yra patele. Beje kiek siam voruo laiko ir kokio dydzio kunas matuojant be koju.

vorui iki metų, kaip ir rašė Murziukas, o ilgis jo taip na glaz ~55 mm, jei tik galvakrūtinė ir pilvas - 50 mm

tu ji nuo L1 augini? Ar jau pauginta nusipirkai?

Pirkau aš jį, ne visišką kruopą, bet pagalt tuometinį jo dydį (visas jis buvo ~ 3 cm) darau rimtą prielaidą, kad šiandien vorui metų dar nėra, nes pirktas jis buvo rudens pradžioj, tai natūraliai pas arieliutę jis jau 8 mėn. Lieka dar 4 mėn. mano giliu įsitikinimu voriukas iki 3 cm užauga pakankamai sparčiai, kai yra maitinamas.

Na vat iki 3 cm jis uzauga per mazdaug 7-8 men. Todel prie tavo 8 priedejus dar 8 gaunasi metai ir 6 men. Tai beveik suauges voras. Pateles subresta leciau, todel joms iki brandos reikia nugiventi apie 2 metus o patinai subresta budami metu ir 6-7 men. tai jai tai butu patinas jis jau turejo isinerti ir visrsi suaugusiu vorinu. Bet zinoma as galiu klysti nes nezinau visu laikymo salygu, temperuros, maitinimo daznumo, dregmes ir t.t…

Arieliute, kiek Anansio išnarų turi?

aš turiu 5: nuo 2 cm iki 11 cm

Anksčiau valgė tikrai daugiau, o pastaruoju metu nelabai valgus Liūdnas