Ar bent įsivaizduojat, kaip sunku vaikščioti senamiesčio (aišku, Vilniaus) gatvėmis su tokiom basutėm? Čiuju, nelabai, svarbu gražu
taliban abejoju ar ten kilometrais ji mina su tais bateliais, gi transporto priemone tikrai turi (ar bent jau su )
Ne mano skonio, bet išgydyti traumai, pamačius šią foto[biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/61.894370.87…-=( 74422 6951](http://www.biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/61.894370.87…-=(744226951)visai tinka ( Nieko asmeniško teroriste )
Jo bl, batai ne vaikščiojimui skirti o ką, mano foto kia man buvo 5, čiuju nebuvai mažas niekada? Į mados ir stiliaus klubą tokios nemesčiau gi.
sitai medelai reikia ne su aukstakulniais slankioti,jai reikia atsistiebimus po 200k ant kiekvienos kojos daryti kasryt. Ranksluosciu apsigobusi kvaile.
Taliban gal ir vaiksciot galima su jais, ka zinau, nebandziau, bet kad grazu ant tokiu kulniuku tai tikrai lattras kad mankstos atzvigiu tokie bateliai tikrai geriau blauzdom nei 200k atsistiebimu kasryta , paziurejus i jos figura, ka ji ten be daro, daro tai teisingai
jo, atrodo gražiai, bet vaikščiot tik ant lygaus pavuršiaus
HRGH,aukstakulniai devimi tam,kad vizualiai pailgintu blauzdas.Ilgablauzde moteris patrauklesne tik sito bruozo tiesiogine itaka sexualumui nera tokia akivaizdi kaip kriauses formos(bet neapdribusi) sube,arba storos per slaunies viduri slaunys,jas tokiom padaro issyvyste koju raumenys nesant didelems lasiniu sankaupoms ant pilvo.Sita modela marina save badu ,bet tingi mankstintis todel savo astria subine padejo uz kadro,o liesas blauzdas pailgino aukstakulniais. As jai rasciau darbo bar tenderiu,ten vaikscioti nereikia ,tik stumdyti alkoholi.
hmm nevisiem patinka tos storos slaunys ir kriauses formos uzpakalis, suprantu biologine to prasme ir kodel tai turetu but patrauklu, bet man tokia figura kaip sitos daug grazesne
Nuotraukai vieta tarp situ eksponatu: upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/90/Ausstellung_entarte te_kunst_1937.jpgHRGH,as komentuoju paveiksliukus,o ne skonius.