ti juk forma priklauso nuo lifako, var prancuziski modeliukai man ne visi patynka, nes ten jei siule eina istrizay per kauseli, tai krutine tokia > buna me tynka, man geriausia kai siule vertikali is apacios i virsu arba isvis be siules forma
dar patynka kai gili iskirpte ir plonos petneseles ir dar jei mano dydi 70D rastumet butu labai puikiai
mes jau ieskom gera pusmeti ir nieko…patkek kokiu tik nematem vat siandien kazkoki pasiule, na gal neblogas, tik kaina nemaza…siaip tai laimes dalykas
mane tai labiausiai uzknisa tie agentai… kartais norisi taip voztelt uz ju kalbas
o jus ieskot pirkt ar nuomuot? as tai pirkt… nzn, jau ir uzkniso ir norisi viska mest, bet tevas kazkaip vis pritravina kad nereikia nuleist ranku… bet blem kainos vln tokios, kad nama galima pasistatyt normalu, isirengt ir gera masina nusipirkus liktu nemazai…
mews pirkt norim, nes kur dabar gyvenam (nuomuojames) tai kazkoks kosmaras… is pat pradziu buvom rade nebloga buta, bet galvojam kad rasim geresni tai taip ir prateriojom…kaune kainos mazesnes, bet visvien nesinori moket uz neverta. ir nesinori giliai listi i skola, teks imti paskola…
nauju berniuku vadinu naują savo interneto šaltinį …taip kad nesgarbanok
niu joa…me panašiai su šitom dviem jaučiasi …tiesa, kad dvi sav. tipo padaro generalinį namų tvarkymą , bet tai kad jau tą patį vakarą rezultato nelabai matosi …vieną kartą buvo bajeris, kai šiukšlių maišas koridoriuje gal mėnesį stovėjo …gerai, kad nešildė …esmė tame, kad nešame visos trys, bet kartais užknisa, kad me išneša maišą, išnešą antrą, trečią, o anoms dzin…stovi krūvos…tai tų, kur buvo ir dėžės nuo naujų batukų, ir principo nenešiau …tai galų gale išsinešė, kai laukė draugės ir france …iš tikrųjų keistai mes čia draugaujam…tipo anos viskas ok, viskas gerai, bet jaučiasi, kad nėr labai nuoširdžios…žiūrėsim, kaip šį vakarą bus…lyg ir jau grįžti turi…jaučiu tikisi, kad visko bus…aliejuko nupirkta, popieriaus tūlikui, dujų, bet me nieko nepirko - tegu pačios perkasi …linksmai gyvenam
oi, katulka, jau kad suvartei su tom siūlėm …teks tau nete kokių pėvėzė paieškot…ar savų pafotkint …joa…dydis geras…turbūt reikės atsiimti savo žodžius, kad daug čia apatinių …niu bet pasidomėsim
p.s. rimtai 70D? bo me tokio kažkaip nemačius iš vis
nu ti ko cia nesuprast yra tip ()(/) tai me netynka,
yra ( )( ) arba (|)(|) tai jamam
ahm, o dydistai rimtai ko manai as cia karksiu kad parveztai? LT tokiu praktikai ner o jei randasi kokis viens kitas tai butinai bobiskas kokis, su petnesom 4cm storio ir man puse dekolte uzdengia zewru
ok paveizesiu nete ir nufotkinsiu kokius tur spintukej
vartys daba čia akutes …niugis buvo kažkokios mažės tema apie EMO berniukus ir ar teko su jais myluotis …tai lygs ir pasisakei, kad joa …tai mumi ir smalsauja …o kol laukia atsakymo, žiūro ledynmetį per teliką