OT: Paplepėkim

su kuo? ValioDrovus

ale tikrai, kad neblogos nuotraukikes, ir balius buvo fainas… et mes tik prie staliuko pasedejom ir centre raketas paziurejom…

nininiNeKlasta negalima, gi negaliu be kitu leidimoMirkt ir taip jau rankiot teko;-)…
ryt paveizesiu gal rdar kokia imest iseisCha cha

eta, tai zinok mes stalo neturejom - mes turejom loviCha chaKiaulė tai nebuvo kur sedetJuokiasi gavom sumint ir visoki bardeli darytApsvaigęs netgi zaidem “zvinja chiudies” (nu kaip laimes ratas RU kaip buvo…)

na bet vistik fainai… o man jau jauciu kad tikros kiaules metai prasideda… iskart, jau negerumai

niekis, as zinok paryciais su draugu kaip tikri kiauls apsivaidijomNekaltas Cha cha vis tas alkoholis kaltas…Mirkt Juokiasi
kaip kazkas pasake:“ir tai praeis…”

niu tai ištrink jų šnipukus Cha cha ir pateiki mumi daugiau kompromato MirktCha cha
beje, o iš lovio gal dar koks pyragiukas liko? DrovusNiam niamCha cha

niu va Nekaltas…o sakei, kad jau šviesą matai gale…kad ir ne tunelio Cha cha

tiesa, mumi metai prasidėjo nerealiai gerai Šypsena…atsirado naujas bernas internetinėj erdvėj, prie kurio mes jungiamės ir VISADA turim internetą plius ne tik savo kambary Valio…tik va blogai, kad mano viengungiavimas baigėsi ir ryt-poryt paršės iš paryžiaus sugrįžta Užsispyręs…hrr…prancūzės, stilius ir visa kita…nu bet šitos tai nevalos…indus išsiplauna dažniausiai tik tada, kai jau švarių nėr Cha cha…ir šiaip…kur ėjo, ten savo skarmalus nutėškė…byški tokios fui ŠypsenaNekaltas…et…bet tikriausiai būna ir blogiau Cha cha…kap tikra lietuvė bent jau tikiuosi Juokiasi

o tu cai mumi ideja daveiKlastaVelniūkštis
o is lovio deja dejaKandaKandaKandaNiam niam labai jau skanus tas netikro zuikio pyragas buvoNiam niamir tas aguoninis ir obuolinis puikiai lindo…Valio o apie kitus sedevrus jau ne neuzsiminsiu, to seilem ekrana aptaskysiCha cha

bet tai nenusimink, nes me receptus zino ir kolei tu grysi su mano apatiniais, me tikrai toki pat ir net skanesni iskepsCha chaAngelas I promise!Cha cha

oje, tai su gerom kiaulem gyveniKiaulėKiaulėKanda me tai jas su sluota pavaikytu jei rastu bardaka…
as megstu tokia kurybine netvarka kuri studiju metais pas mane pries sesijas visada vyravo, bet jau nesvarius indus ir ismetytus drabuzius tai KandaKandaPiktasBaisusUžsispyręsPiktasPiktas ninini! man tokie dalykai labi nepacynkaPiktas

niu žiūrėk tu man Niam niam, prisižadėjai LiežuvisŠypsena
o kas dėl tų apatinių…tai tiesiog gali foto pamėtėti kad ir iš neto pavyzdžių, kokie tau patynka, kokia kaina ir t.t. ir pan…jei rimtai vis dar mes apie tai Mirkt…nes yra tikrai labai labai tokių Myliu, bet kainuoja šimtus…eurų Nekaltas

beje, ispanijoje prasidėjo sezoninis išpardavimas Valio…tad me pasičekino savo sąskaitą, atskaičiavo visas nuomas ir t.t. ir pan. ir apsidžiaugė daugiau ar mažiau pamačiusi, kiek gali prapirkti visokiems skarmalams Juokiasi…ką šian jau ir padarė neplanuotai Drovus…gi užėjom į mango, o ten viskas 50% pigiau Girtas…tad 37 eurus kainavusius džinsiukus nusipirkom už 18 eurų (62 lt) ValioGirtasLaimingas…bet čia dar nepabaiga DrovusDrovusCha cha…einu matuotis ValioJuokiasi

joa…žinai, man dzin, kas jų kambariuose būna…o, gera mintis Cha cha…kai grįš ir pagyvens, galėsiu padaryti foto, kaip atrodo jų kambariukai dažniausiai Juokiasi…bet kai ištaško savo skaramliukus bendram salione…tai ką aš žinau…o indus…tai me arba prastumdo, arba irgi neplauna…nors ir užknisa…bet tai neketinu už jas plaut tų stirtų Pavargęs…matai…mergaitėms dar tik 21 iš namučių išvažiavo…laisvė…prasitarė, kad jei mamytės pamatytų, tai nepaglostytų Juokiasi…niu kaip nors…om om om…budiška ramybė Juokiasi

o gal be ko?DrovusCha cha

cia as?DrovusValio

ahm, o ti gal tos pardes saitus savo internete turi? as paveizeciau kas ir kaip ir butu paparasciau;-) nes zinok kitaip turetum visus lipcikus pati siimatuot kad man forma patiktu;-)Cha cha

niu me patylės šioj vietoj PiktasUžsispyręsNežinau

niugis ne, katuli LiežuvisŠypsena…gi tavo interneto me nenaudoja Liežuvis…naudojamės kitu berniuku Drovus…kurio dėka interį turiu visuose namuose ValioCha cha

Cha cha…niu joooo…bet žinai, kas ant vienos liuks atrodo, ant kitos jau ne taip liuks gali atrodyti NekaltasCha cha…o web tai gal tik womensecret.com Nekaltas…o kitos tai nelabai…gi maksės puslapyje abejoju, ar rastum apatinių kolekcijas Šypsena…be to, yra čia tokia išparduotuvė, kur triumph būna ir pan. pigiau, bet nemanau, kad tinklalapį turėtų Nekaltas…teip kad galvok planą B ŠypsenaCha cha

niu mums tai dar gerai nesivaidijam, tik niekaip savo kampelio nerandam… bet jauciu jau kaip rasim ir pradesim jam naujus daiktus pirkti ar sienas dazyti prasides tikri vaidai… et as beveik to laukiu… nes bus labai idomu Cha cha

trumpam maciau, na bet vel negerai…bet as jau prie sito baigiu priprasti… taigi yra labai gerai ant ko nors kalte uzkraut… o kadangi dagiau nera kam, nes kazkas moka labai gerai listi i uzpakali ir rekti kad viska blagai padarau as… tai ner ko ir noret…

niu niu kas per naujas bernasKlasta
zinau kaip du berniukai ir viena mergiote gyveno vienam bute, tai toks bardakas budavo virtuvej ir berniuku kambari kad baisu… na mergiotei uzkniso tvarkytis tai ir netvarke, o viens is tu berniuku tipo as labai tvarkingas, o istikru tai ne…ant stalo tiek visokiu indu prikrauta puodeliu leksciu, zodziu viska ka turi susideda ir tol laiko, kol nera is ko maitintis, arbatinukas, tai net apauges… o jei tvarkosi tai tik ta savo stala… o grindys ir pan.? o kitas tai tvarkosi is tiesu graziai ir gerai, bet matydamas, kad nieks nesitvarko, tai ir jis nesitvarkydavo… sakydavo mane jie uzknisa, patys tik aiskina, o nieks nieko nedaro…
as tai vakar radau kazkoki tinklapi smsus is bet kur galima siusti nahaliavai…tai emiau ir prisiregistravauPaplepėkimValio

laba diena Apkabinimas

su naujais ButelisValio