ninini negalima, gi negaliu be kitu leidimo ir taip jau rankiot teko;-)…
ryt paveizesiu gal rdar kokia imest iseis
eta, tai zinok mes stalo neturejom - mes turejom lovi tai nebuvo kur sedet gavom sumint ir visoki bardeli daryt netgi zaidem “zvinja chiudies” (nu kaip laimes ratas RU kaip buvo…)
niu va …o sakei, kad jau šviesą matai gale…kad ir ne tunelio
tiesa, mumi metai prasidėjo nerealiai gerai …atsirado naujas bernas internetinėj erdvėj, prie kurio mes jungiamės ir VISADA turim internetą plius ne tik savo kambary …tik va blogai, kad mano viengungiavimas baigėsi ir ryt-poryt paršės iš paryžiaus sugrįžta …hrr…prancūzės, stilius ir visa kita…nu bet šitos tai nevalos…indus išsiplauna dažniausiai tik tada, kai jau švarių nėr …ir šiaip…kur ėjo, ten savo skarmalus nutėškė…byški tokios fui …et…bet tikriausiai būna ir blogiau …kap tikra lietuvė bent jau tikiuosi
o tu cai mumi ideja davei
o is lovio deja deja labai jau skanus tas netikro zuikio pyragas buvoir tas aguoninis ir obuolinis puikiai lindo… o apie kitus sedevrus jau ne neuzsiminsiu, to seilem ekrana aptaskysi
bet tai nenusimink, nes me receptus zino ir kolei tu grysi su mano apatiniais, me tikrai toki pat ir net skanesni iskeps I promise!
oje, tai su gerom kiaulem gyveni me tai jas su sluota pavaikytu jei rastu bardaka…
as megstu tokia kurybine netvarka kuri studiju metais pas mane pries sesijas visada vyravo, bet jau nesvarius indus ir ismetytus drabuzius tai ninini! man tokie dalykai labi nepacynka
niu žiūrėk tu man , prisižadėjai
o kas dėl tų apatinių…tai tiesiog gali foto pamėtėti kad ir iš neto pavyzdžių, kokie tau patynka, kokia kaina ir t.t. ir pan…jei rimtai vis dar mes apie tai …nes yra tikrai labai labai tokių , bet kainuoja šimtus…eurų
beje, ispanijoje prasidėjo sezoninis išpardavimas …tad me pasičekino savo sąskaitą, atskaičiavo visas nuomas ir t.t. ir pan. ir apsidžiaugė daugiau ar mažiau pamačiusi, kiek gali prapirkti visokiems skarmalams …ką šian jau ir padarė neplanuotai …gi užėjom į mango, o ten viskas 50% pigiau …tad 37 eurus kainavusius džinsiukus nusipirkom už 18 eurų (62 lt) …bet čia dar nepabaiga …einu matuotis
joa…žinai, man dzin, kas jų kambariuose būna…o, gera mintis …kai grįš ir pagyvens, galėsiu padaryti foto, kaip atrodo jų kambariukai dažniausiai …bet kai ištaško savo skaramliukus bendram salione…tai ką aš žinau…o indus…tai me arba prastumdo, arba irgi neplauna…nors ir užknisa…bet tai neketinu už jas plaut tų stirtų …matai…mergaitėms dar tik 21 iš namučių išvažiavo…laisvė…prasitarė, kad jei mamytės pamatytų, tai nepaglostytų …niu kaip nors…om om om…budiška ramybė
ahm, o ti gal tos pardes saitus savo internete turi? as paveizeciau kas ir kaip ir butu paparasciau;-) nes zinok kitaip turetum visus lipcikus pati siimatuot kad man forma patiktu;-)
…niu joooo…bet žinai, kas ant vienos liuks atrodo, ant kitos jau ne taip liuks gali atrodyti …o web tai gal tik womensecret.com …o kitos tai nelabai…gi maksės puslapyje abejoju, ar rastum apatinių kolekcijas …be to, yra čia tokia išparduotuvė, kur triumph būna ir pan. pigiau, bet nemanau, kad tinklalapį turėtų …teip kad galvok planą B
niu mums tai dar gerai nesivaidijam, tik niekaip savo kampelio nerandam… bet jauciu jau kaip rasim ir pradesim jam naujus daiktus pirkti ar sienas dazyti prasides tikri vaidai… et as beveik to laukiu… nes bus labai idomu
trumpam maciau, na bet vel negerai…bet as jau prie sito baigiu priprasti… taigi yra labai gerai ant ko nors kalte uzkraut… o kadangi dagiau nera kam, nes kazkas moka labai gerai listi i uzpakali ir rekti kad viska blagai padarau as… tai ner ko ir noret…
niu niu kas per naujas bernas
zinau kaip du berniukai ir viena mergiote gyveno vienam bute, tai toks bardakas budavo virtuvej ir berniuku kambari kad baisu… na mergiotei uzkniso tvarkytis tai ir netvarke, o viens is tu berniuku tipo as labai tvarkingas, o istikru tai ne…ant stalo tiek visokiu indu prikrauta puodeliu leksciu, zodziu viska ka turi susideda ir tol laiko, kol nera is ko maitintis, arbatinukas, tai net apauges… o jei tvarkosi tai tik ta savo stala… o grindys ir pan.? o kitas tai tvarkosi is tiesu graziai ir gerai, bet matydamas, kad nieks nesitvarko, tai ir jis nesitvarkydavo… sakydavo mane jie uzknisa, patys tik aiskina, o nieks nieko nedaro…
as tai vakar radau kazkoki tinklapi smsus is bet kur galima siusti nahaliavai…tai emiau ir prisiregistravau