OT: Paplepėkim

Sveiki , su sventem seniai be buvau uzsukus , tiesiog daug visko nutiko Šypsena . tai buvau bishki uzsiemus , pasiilgau jusu. Pasakokit kas pas jus naujo Šypsena

Jie niekur - tie praėję metai - nenueina.
Įsiterpia į širdį,
Kaip dirvožemin susigeria lietus.
Įsismelkia į sąžinę, įsipina į dainą,
Plaikstydami ne vien prisiminimų
Ir atodusiu skutus.

Kad viskas, kas bloga paliktų pilkoj praeity,
Kad Jūsų skruostų nevilgytų ašara karti,
Kad laimė klajunė ateitų į jūsų namus,
Kad laimė ir džiaugsmas lydėtų Naujuosius Metus.

su sventem ŠypsenaValioLinksmybės

džiaugtis Taip, bo mumi dovanas vertina GirtasLaimingas ir atsilyginti moka MirktCha chaDrovusCha cha

kas cia daba per uzmacios?Pavargęs
Nekaltas

[/quote]

niu va…gražiausia Liūdnas…tei nori pasakyti, kad būsimą žmoną nuogą-basą paliksi? UžsispyręsNežinauNežinauNekaltas

Cha cha

nu ir?..Drovus

[/quote]

niu ir sužinojom, kad esmi jautis, kurs pradėjo bliauti Juokiasi…nius sorius, ale kažikap man visadum tep su jaučiais susirimuoja prisiminus tą vaikišką pasižodžiavimą DrovusLiežuvisCha cha

eik jau Liežuvis…meilės kankiniai visada ant bangos TaipMyliuCha cha

oi…su giminėm tai jau PavargęsBaisusCha cha…paguoda, kad bent jau šviesą imi regėt Cha cha…tikiuosi ne tą, kur tunelio gale būna NekaltasCha chaLabasŠypsena

labuka Apkabinimas…pas mumi tai viskas čia juodu ant balto išdėstyta Liežuvis, o vat jumi tai galėtumėtėte ir plačiau apie tai, kas tamstos gyvenime be mūsų nutiko ir įvyko LiežuvisŠypsena

teoriškai tai tai, aiškuma, įmanoma Taip…bet praktiškai tai nežinau…ne todėl, kad sunku būtų Liežuvis…bet byški baisuma, kad kas man gražu ir fun tau gali nepatikti ir pan…bet derėtis turi laiko iki vasario vidurio tai tikrai Mirkt

ai nu gi sesijos metu ir kursinio gynimo sradau sau nauja darba Juokiasi
tai teko visur ir visko mokytis ir net painiuotis pradejo kas ir kur…

niu bet ir varlė keliauninkė tu Liežuvis…vis šokuoji per darbų lankas Šypsena…tai kas dabar esmi, jei nepaslapčius? LiežuvisMirkt

ne taip ir sokauju Šypsena tik trecias oficialus mano darbas Be be be
ir vel radau darba pagal specialybe dirbu laboratorijoje apie tai ir svajojau o turizme tik trumpa stotele buvo kol surasiu tai ka noriu nu ir plius kad su mokslais buvo derinama!

kad gal 4-tas Liežuvis…mumi prisimena laboratorija, paskum buvo parduotuve kazkokia egiptiska Liežuvis, paskum turizmas ir daba vel laboratorija Cha cha…o siaip tai dziaugiames uz tavi ApkabinimasMirktLabas

nugi parduotuve ir turizmas cia tas pats ta pati imone tik pasikeite pareigos ŠypsenaBe be beBe be be

Su Naujais, mergcikosLinksmybėsApkabinimas Ar jau visos atsipeikaliojot?DrovusGirtas

Su naujais!!!

aaaaaa Cha cha…štai kaip čia gudriai viskas užsilenkę Cha cha

niu bet tai pasakok kas įdomiau Liežuvis…kaip ten su tuo EMO? DrovusMyliuJuokiasi

ir tave bei visas kitas mergičkas bei taipogis sveikinu ir savo būsimą vyrelį MyliuCha chaLabas…o tu, soera, jei nesuskubsi pasitaisyti, jį nuliūdinsi, pasveikinusi tik mergiotes Liūdnas…teip kad taisykis MirktCha cha

joa, atsipeikaliojom Taip…tik užėjom šičiais, pamatėm kai kurias naujas temas…ir taip senais metais pakvipo Juokiasi

regiu geraja sviesa, dar ne tunelio gale…

muni ana asmeniskai pasveikinoBe be beGirtas