Jie niekur - tie praėję metai - nenueina.
Įsiterpia į širdį,
Kaip dirvožemin susigeria lietus.
Įsismelkia į sąžinę, įsipina į dainą,
Plaikstydami ne vien prisiminimų
Ir atodusiu skutus.
Kad viskas, kas bloga paliktų pilkoj praeity,
Kad Jūsų skruostų nevilgytų ašara karti,
Kad laimė klajunė ateitų į jūsų namus,
Kad laimė ir džiaugsmas lydėtų Naujuosius Metus.
niu ir sužinojom, kad esmi jautis, kurs pradėjo bliauti …nius sorius, ale kažikap man visadum tep su jaučiais susirimuoja prisiminus tą vaikišką pasižodžiavimą
labuka …pas mumi tai viskas čia juodu ant balto išdėstyta , o vat jumi tai galėtumėtėte ir plačiau apie tai, kas tamstos gyvenime be mūsų nutiko ir įvyko
teoriškai tai tai, aiškuma, įmanoma …bet praktiškai tai nežinau…ne todėl, kad sunku būtų …bet byški baisuma, kad kas man gražu ir fun tau gali nepatikti ir pan…bet derėtis turi laiko iki vasario vidurio tai tikrai
ne taip ir sokauju tik trecias oficialus mano darbas
ir vel radau darba pagal specialybe dirbu laboratorijoje apie tai ir svajojau o turizme tik trumpa stotele buvo kol surasiu tai ka noriu nu ir plius kad su mokslais buvo derinama!
kad gal 4-tas …mumi prisimena laboratorija, paskum buvo parduotuve kazkokia egiptiska , paskum turizmas ir daba vel laboratorija …o siaip tai dziaugiames uz tavi
ir tave bei visas kitas mergičkas bei taipogis sveikinu ir savo būsimą vyrelį …o tu, soera, jei nesuskubsi pasitaisyti, jį nuliūdinsi, pasveikinusi tik mergiotes …teip kad taisykis
joa, atsipeikaliojom …tik užėjom šičiais, pamatėm kai kurias naujas temas…ir taip senais metais pakvipo