tai dėl datos su naglijum dar pakalbėsim …dabar gi madinga tinkamą datą su šarlatanais visokiais derinti
niu nei už kalnų, nei ką …neperdėk …bet mumi malonu, kad tumi mumi tep pasiilgai
uzsikabliavo matai…
seile? man tai ne, as ju kol kas dar nepasiilges, bet po savaites kitos gal ir uzsimanysiu
visko as noriu, tik kad viskas butu savalaikiai ir be jokios prievartos as senas? …
o tai tiek maniau jau zinosi… bent jau horoskopa ir kam tie profailai tada egsiztuoja jei niekas i juos neuzeina
tai vat negaliu, graziai papraso sako ateit trupuciuka padesi ir pan.
ir dave man toki darbeli… ataskaitas padaryt uz metus…o ministerija jau rekia kad laiku nepadarot ir pan. tai as turiu per galva verstis ir viska padaryt, nes musu sefei bloga nuotaika ir ne tos dienos… o kadangi as maziausiai tai viska galiu ir padaryti… tai vat
cia tai dar buna taip mintyse pagalvoja, o po to pareiskia “juk as tau sakiau”
nu va…o kada pas ji ajsi kalbet? kadu gryshi?
sharlatanu nenado as pats galiu isburti is kavos tirsciu ir picos padazo
kaip tai ne uz kalnu? o tai kur tadum?
tai aisq… gi reik pratintis
…patikėk manim…į lt pardas kai nueini, tai pamatai kainas ir nieko ypatingo…ir dar į tave spokso vat teip …bo gi vokt ateini …nzn…man čia tas ir patinka, kad pardose pasiteiraus, ar gali kuo padėti, bet nėra SEKIMO…o tie apatiniai …su naujausiais metais reikės ką nors pasidovanoti …dabar tik byški palauksim, kad atmintis susigulėtų ir liktų tai, ko labiausiai noriu ir kas labiausiai sapnuojasi
niu juo…byškijų …noriu tos grietinėlės su vištiena …žinai, me čia viena, be mamos , tai nėr kam vištienos pagaminti su grietinėle …me tik vištienos pirštelius čia valgo
okey okey…jau pažiūrėjau, kad taip maldavai į tavo profailą užsukti
aaa…tai šefei, matyt, TOS dienos
blyn…o tai neišeina suvaidint, kad išvažiavus mokaisi pas bobute kokiam kaime ir kad jumi užpustė iki pat kamino? …nzn…pabandytų mani tep darbais užverst per atostogas
mano šefas tai prieš išvažiuojant kai paklausiau mestelėjo, kad nežino, ar norės, jog grįžčiau, bet esą tuo metu, kai kalbėjomės, to norėjo …daba e-mailuose tai tik ir klausia, kada pradėti galiu
a cia niekur nepabegsi, ji juk mano gimine… viska zino kas mato ir viskas, bet atrodo, kad aju po truputi geriau, na buna uzeina ir praeina… bet kad tiek ilgai butu tai dar nebuvo… ai gal kiti metai bus geresni
kaip snd per horoskopa pasake, visiem reikia meiles seiles
o klausyk draugute, kada tamstyte i LT gryzta? mumi gal susuktume toki dalykeli kaip as piniga tau i saskaita o tu me apatini grzydama parvezi
ir del tu pardziu LT tai tu l;abai teisi, dydziu ir grozybiu ner, o kainos kosmines as tai netycia atradau parde kur randu ir savo dydzio ir tikrai jaunatvisku ir sexy apatiniu uz palyginti normalia kaina (nu liemeneles nevirsyja 60LT…) bet tai zinai…pasirinkimas tikrai ne tokis kaip kokios ispanijoj