OT: Paplepėkim

jergau dabar me pasidziauge kad nebuvo kartu su jumi, bo butu ryskiai visa savo ir tevo saskaita palike del sitos silpnybesMyliuGirtasGirtasGirtasGirtasApsvaigęsApsvaigęsApsvaigęsPinigaiNekaltasUžsispyręs

tai dėl datos su naglijum dar pakalbėsim Cha cha…dabar gi madinga tinkamą datą su šarlatanais visokiais derinti Juokiasi
niu nei už kalnų, nei ką Nekaltas…neperdėk Liežuvis…bet mumi malonu, kad tumi mumi tep pasiilgai MyliuGirtasCha cha

daug gali tik manęs noriet FlirtasGirtasMyliuDrovusCha chaLaimingasCha cha

uzsikabliavo mataiPavargęs
seile? man tai ne, as ju kol kas dar nepasiilges, bet po savaites kitos gal ir uzsimanysiuNiam niam
visko as noriu, tik kad viskas butu savalaikiai ir be jokios prievartosTaip as senas?Apakęs BaisusPavargęsPiktasKanda Piktas

o tai tiek maniau jau zinosi…Užsispyręs bent jau horoskopaLiūdnas ir kam tie profailai tada egsiztuoja jei niekas i juos neuzeinaPavargęs

tai vat negaliu, graziai papraso sako ateit trupuciuka padesiŠypsena ir pan.
ir dave man toki darbeli… ataskaitas padaryt uz metus…o ministerija jau rekia kad laiku nepadarot ir pan. tai as turiu per galva verstis ir viska padaryt, nes musu sefei bloga nuotaika ir ne tos dienos… o kadangi as maziausiai tai viska galiu ir padaryti… tai vat
cia tai dar buna taip mintyse pagalvoja, o po to pareiskia “juk as tau sakiau”

nu va…o kada pas ji ajsi kalbet? kadu gryshi?Nekaltas
sharlatanu nenadoNe as pats galiu isburtiTaipCha cha is kavos tirsciu ir picos padazoCha cha
kaip tai ne uz kalnu?Apakęs o tai kur tadum?Nekaltas
tai aisq…Drovus gi reik pratintisCha cha

tai kad me nori o tu toliUžsispyręs
tai kas man daba daryt?PiktasPavargęs

kad maza nepasirodytu?Nekaltas
Pavargęs

[/quote]

maža nepasirodys Cha cha…i promise DrovusCha cha

su jokiais jau Nekaltas…taip kad ne lygiosios UžsispyręsNežinauCha cha

mumi labiau pripažintų tuos apatinius Myliu iš tava…t.y. mūsų bendros Cha cha kišenės LaimingasDrovusCha cha

Juokiasi…patikėk manim…į lt pardas kai nueini, tai pamatai kainas ir nieko ypatingo…ir dar į tave spokso vat teip Pavargęs…bo gi vokt ateini BaisusCha cha…nzn…man čia tas ir patinka, kad pardose pasiteiraus, ar gali kuo padėti, bet nėra SEKIMO…o tie apatiniai Niam niam…su naujausiais metais reikės ką nors pasidovanoti ValioCha cha…dabar tik byški palauksim, kad atmintis susigulėtų ir liktų tai, ko labiausiai noriu ir kas labiausiai sapnuojasi GirtasCha cha

niu juo…byškijų Drovus…noriu tos grietinėlės su vištiena Niam niam…žinai, me čia viena, be mamos Cha cha, tai nėr kam vištienos pagaminti su grietinėle UžsispyręsJuokiasi…me tik vištienos pirštelius čia valgo DrovusNiam niam

okey okey…jau pažiūrėjau, kad taip maldavai į tavo profailą užsukti LiežuvisApkabinimasCha cha

aaa…tai šefei, matyt, TOS dienos Juokiasi
blyn…o tai neišeina suvaidint, kad išvažiavus mokaisi pas bobute kokiam kaime ir kad jumi užpustė iki pat kamino? Cha cha…nzn…pabandytų mani tep darbais užverst per atostogas Piktas

mano šefas tai prieš išvažiuojant kai paklausiau mestelėjo, kad nežino, ar norės, jog grįžčiau, bet esą tuo metu, kai kalbėjomės, to norėjo Cha cha…daba e-mailuose tai tik ir klausia, kada pradėti galiu Juokiasi

a jau nori Cha cha…o kas čia ką tik laužėsi, kad jį verčia kažkas kažką daryti LiežuvisJuokiasi
niu tais kentėk Mirkt, bo per kančias - į žvaigždes ValioGirtasMyliuCha cha

cia dziaugtis ar liudet?NekaltasCha cha

kas cia daba per uzmacios?Pavargęs
Nekaltas

nu ir?..Drovus

as nesilauzau, bet prievarta kvepiaNekaltasPavargęs
me nenori buti kankiniais, sako daba nemadingaLiežuvisNe

a cia niekur nepabegsi, ji juk mano gimine… viska zino kas mato ir viskas, bet atrodo, kad aju po truputi geriau, na buna uzeina ir praeina… bet kad tiek ilgai butu tai dar nebuvo… ai gal kiti metai bus geresni Šypsena
kaip snd per horoskopa pasake, visiem reikia meiles seiles Angelas

o klausyk draugute, kada tamstyte i LT gryzta? mumi gal susuktume toki dalykeli kaip as piniga tau i saskaita o tu me apatini grzydama parveziFlirtasMyliuDrovusPaplepėkim

ir del tu pardziu LT tai tu l;abai teisi, dydziu ir grozybiu ner, o kainos kosminesPavargęsKvankt? as tai netycia atradau parde kur randu ir savo dydzio ir tikrai jaunatvisku ir sexy apatiniu uz palyginti normalia kaina (nu liemeneles nevirsyja 60LTMirkt…) bet tai zinai…pasirinkimas tikrai ne tokis kaip kokios ispanijojŽliumbiaNe