OT: Paplepėkim

niu tai nepatyrus te apie kazkokia tai komisiju kalbejoNekaltas

moku sagą įsiūti LiežuvisJuokiasi…bet tai gal jau užteks girtis, bo kaip talentų konkurse my ima jaustis NežinauLiežuvisCha cha
bliam, taigis sakei, kai pasiilgsi Nekaltas…tai tu tipo kasdien namudinio maisto pasiilgti žadi? PavargęsUžsispyręsCha cha…ir jei jau daryt, tai po lygiai Liežuvis…nepradėsim čia patriarchato gaivint PiktasLiežuvisCha cha…o už vakarienę ir masažą gausi TaipDrovusMirktCha cha

jau prisikikenau beskaitydama Cha cha…mano meilės reikalai tooookie geri, kad nė saldainių saldesnių nebūna Juokiasi
skautai, zuiki mano ApkabinimasCha cha, kokis tavo horoskopijus, a? MirktNekaltas

Ne…jau kas mano, tai mano PiktasCha cha…teks is toleliau egzaminuoti…kad ir su paklaida Liežuvis…nemanau, kad beviltiskas Liežuvis…gi va, prasto vyno jau nebegeria, o tai, moterie, PROGRESAS LiežuvisJuokiasi

pabandytų Piktas…tai kap kirpčia per uodegas KandaCha cha…niu žodžiu, laikom frontą, bo be vieningos koordinacijos gali tep ir neapsirėdyti žirneliuota ar dryžuota Cha cha suknia, o tada jau ir baba šansų, kad puokštę pagausi Nežinau…tektų tadum senmergiauti UžsispyręsMirktCha chaLabas

tu pirmiau su žmona apsidirbk, eržile Myliu tu LiežuvisCha cha…o po to kitų jau ir nebreikies DrovusGirtasJuokiasi

tai juk ir tep aišku, kad tus nori mani vestis prie altorijaus MyliuGirtasCha cha…pabandytų kas tuomi suabejot PiktasCha cha
o dėl makaronų su grietinėlės padažu tai persiprašom TaipNežinau…pasistengsim pasimokyti ir šitą norą patenkinti Cha cha…jei tik liks grietinėlės po horizontalių-vertikalių žaidimų DrovusDrovusMirktCha cha

bus bus Šypsena…bet tau jų liesti NEGALIMA KandaLiežuvisCha cha

nu tai zinai, gyvenimas loterijaMirkt niekad nezinai ka sutiksi, ir ar jam patiksi ir kaip itiksiMirktValio
nu tai joa…ne kasdiena, ale visviena noretusi zinoti kad gardziu maistu pasilepinti galima busTaip
nieko pries patriarchata neturiuDrovusLiežuvis
masaza gausiu?FlirtasDrovus…jeeeeeeeee… mazu reik gundytis?Cha cha

si si…esmi pamego rusinius vynusTaip
atradau ciles vynusGirtasGerai

tai kad da nezenotasUžsispyręs o ta kur zada imt kazkur toliNekaltas uz juru mariuLiūdnas Cha cha

o joms mane?Cha cha

Ufff vo pagaliauUfff laukiu pakvietimo i vestuves ir krikstynasKietasCha chaLabas

oj sveiki visi, su sventem praejusiom ir artejanciom Šypsena

kokis man siaubas, darbe kozkoks kosmaras, o as atpirkimo “ozys” nureciau kad mene kas nudetu ir dar kas butu, nes jauciu kad jau nebeistversiu…UžsispyręsŽliumbiaLiūdnas

kas pagaliau?Nekaltas as tik paklausiauUžsispyręs

kas tau cia daba daros?Nekaltas

ir tave su sventemApkabinimas
kas atsitiko?Nekaltas

nezirskNežinau eik ziedo su deimantais pirktAngelasLinksmybės

ismieros pirsto nznNeLiežuvis

didesnis visada geriau nei mazesnisKietas