OT: Paplepėkim

soera, ar girdi, soera Apkabinimas…ir kur ta mergiščia išlėkus, kai viskas čia tep dega PiktasUžsispyręsCha cha…žodžiu, reikals tokis: reikia kuo skubiau sukurpti planą, jogei mano išrinktajam MyliuCha cha atrodytų, kad viskas vyksta senobiškai ir ans kontroliuoja viiiiisą padėtį…tiek vertikalią, tiekos horizontalią DrovusCha cha
blyn, ir dar kulinarijos kursų reikia Užsispyręs…nors…kadangi mano brangiausiasis prie bile kokio vyno prats, tai gal apsiribosim kiaušiniene, keptom bulvytėm Niam niam…kuo čia dar…a…dar pyragą iškeptau Niam niamCha cha…o čia naminis maistas kap ir baigiasi DrovusNekaltas…ar užteks? DrovusCha cha

karoc nu ir sisvaxziavot Jus sita temaJuokiasiApsvaigęs as jau nebeatseku kur siulo galasGirtas
nepatyrus kaip ispanijoj kaledas sventei?

niu va…pakliuvaiMirkt
in mano rankenasCha cha
ale cia kazkaip idomei viskas, anksciau Vyras rinkdavos berods…o daba matau kad muni jau issirinkoBaisusPavargęs
vynas belenkoks buva pries 8 metusMirkt daba jau norisi kazko subtilesnioDrovus
o maisto, tai noretau kad pademonstruotai kaip gamini cepelinus ir kepsniTaip makaronus su tunu arba bolognese padazuNiam niam
kaip moki kepti vista, marinuoti mesaGirtas ir t.t.Taip
bo me esmi mazumele gurmanasValio kas liecia maistaCha cha
horizontali ir vertikali ir kitos padetys mumi irgi domina…gi ne visalaik maista ragausmaCha cha argi vyna gersimLaimingas

vovo…man sitas irgi labaqi atkualu ir indomuTaip
prasom atlikti savo pareigas, kol kas pagrindines ir pasakot pasakot apie ispaniju ir jos kasdienybeTaipGirtas

vot prašomai dažniau čia apslankyti ir atseksite visus galus TaipLiežuvisCha cha

ai…jei vyras vertas sugriešijimo, tai ne bėda ir papulti in jo glėbį DrovusCha cha…ir prašomai pamiršti, kas buvo anksčiau Liežuvis
blyn…niu ir papuoliau Liūdnas…o dar norėjau sakyti, kad geria vyną bilenkokį, tai jau tikrai nebus gurmanas Cha cha…ir še tau Nežinau…niu iš tų išvardintų tai makaronus galiu išvirti ValioCha cha…mėsos my nemarinuoja anei vištų kepa, nes mumi šlykštu žalius mėsgalius liest UžsispyręsDrovusCha cha…o tu negalėtumei kulinariškai sublizgėti? Nekaltas mumi mano, kad gaminantis vyrs liaaabai sexy MirktDrovusDrovusDrovusCha cha

daznai lankausi ale galas galui nelygusBe be be
apie ispanija kaiptais mazokai pradejai rasytPiktas

tai kad as ir teip visad gaminuUžsispyręs
norisi ir man ramybes virtuvejDrovusTaip plius ziureti i triusiancia Moteris yra atgaiva akimsGirtas
makaronus su kokiu padazu darai?Drovus grietineles?Drovus su vistiena?Niam niam

niu persiprašom, ale mumi neteko dar nieko ragauti Užsispyręs, tep kad nesiskundžiam, okei? PiktasLiežuvisCha cha…makaronus be nieko Liežuvis…o jei nori su grietinėle, vištiena ar da kokiu marmalu Cha cha, teks pamokyti savo būsimą žmoną LiežuvisDrovusCha cha

staciai baisus padetis…jau tos siuolaikines merginosPavargęs
teks i kursus leistUžsispyręsCha cha
o kiausini isvirt moki?Valio

oki, oki Liežuvis…rašom Liežuvis
pirmiausiai apie orus Cha cha…sniego nė per kur nesimato…temperatūros turim apie 10, o saulytė nuolatos šviečia ir į lauką kviečia Cha cha…orai rudeniški, kaip ir rudeniški lapai Šypsena…beje, universiteto teritorija nuolat tvarkoma, o nukritę lapai kas kelias dienas susiurbiami ten kažkokiais spec. siurbliais Cha cha…be to, kad teritorija tvarkoma, nuolat pjaunama žolytė, tualetuose VISADA rasi popieriaus Valio, kas negirdėta mūsiškose mokymo įstaigose Cha cha
kas dėl švenčių, madridas pasipuošęs Šypsena…prie palacio real ant medžių prikabinėta baltų maikių, po kitais - paprastų lempučių Šypsena…atrodo įdomiai Šypsena…ant kai kurių stulpų prikabinėta senų radijo aparatų, per kuriuos girdėjau ir lietuviškai skaičiuojant Valio…tiesa, nelabai išsiaiškinom visų tų instaliacijų reikšmę, bet manom, kad tai susiję su šitom visom fiestom Nekaltas…be to, pristatyta tokių didelių didelių metalinių tuščiavidurių gaublių, ant kurių pridėliota molinių vazonėlių…kažkodėl mumi mano, kad juose turėtų būti užddegtos žvakutės…bet kaip jau ir minėjau anksčiau, čia tik mumi tep spėja Nekaltas
kas dar…kai kurie ispanai įdomiai ir namų išorę apsipavidalina Šypsena…tarkim, eini eini…matai paprastą namą, o prie kurio tais lango iš lauko pritaisytas kalėdų senis, neva lipantis pro langą vidun Juokiasi…nėra kad būtų tasai reiškinys labai masiškas, bet ne ant vieno namo tep matėm Taip…atrodo fun Cha cha…a…ir kalėdų senis ispanijoje vadinamas papa noel Cha cha
apskritai ispanai pamišę dėl švenčių…per žinias ir pan. informacines laidas prieš šventes netrūko pranešimų apie paskutinę akimirką perkamas dovanas, buvo kalbinami vaikai, klausiama, ką jiems atnešė tas papa noel Šypsena…apskritai informacinėse laidose čia mažiau formalumų…bent jau toks įspūdis…tarkim, prieš šventes orus pranešantis berniukas per vieną kanalą kalbėdavosi su tokiais beždžionais Cha cha…ar kaip ten pavadinsi tuos animacinius padarus, lakstančius po ekraną Juokiasi…tiesiog kažkaip daugiau tokių fun elementų…Nekaltas
beje, per žinias pranešė, kad paskutinėmis dienomis prieš šventes jūros gėrybės visokiausios kainavo milžiniškus pinigus…tingėjau Drovus išsiversti, bet kai kurių žuvėkautų kainos siekė 100 eurų…už kilogramą PavargęsBaisus…be to, tiek kavinėse ar parduotuvėse neretai išvysi pakabintą kumpį…tiksliau visą kažkieno Nežinau koją…iš pradžių buvo keista matyti toookius reginius, bet dar labiau nustebino kainos Pavargęs…me, naivuolė, manė, kad visa tokia jaučio tikriausiai koja kainuoja 100 eurų (aišku, yra pigesnių bei brangesnių Šypsena), bet, pasirodo, čia vėlgis tik kilo kaina Pavargęs…na o toj šlaunelėj Cha cha tikrai ne vienas kg, tad skaičiuokit…Juokiasi…bet kadangi ispanijoje kumpis populiarus, tad ir perkama…aišku, nebūtinai visą koją Cha cha
ai…užteks LiežuvisŠypsena…einam miestan dar ko nors sumedžiot išalkusiai miniai LiežuvisCha cha

mooookuuuu ValioValioCha cha…ir ir ir iškepti moku ValioJuokiasiDrovus
ir šiaip me pagalvojo, kad ta padėtis ne taip jau stačiai ir baisi Liežuvis…kadangis sakoma, kad jokia kita Moteris negamina tep skaniai Niam niam kaip mama, naminio maisto keliausim pas ją Cha cha…vat problema ir išspręsta UfffValioCha cha

moki?Nekaltas ka dar moki?Drovus
masaza darai? Drovus
tai tipa kasdien pas mama sedet?Apakęs Nekaltas
teks tau darytBe be be

sakai dryzeliaiApakęs vajez gerai, kad ne zirniukaiUfff niu bet cia matau ateities reikalas, pirma teks jauniki itikintLaimingasLiežuvis
pirmai prad=iaiJuokiasi
http://www.delfi.lt/news/DELFI_for_women/lovehoroscope/article.php?id=
11619838

Hm…paskolintai savatgaliui?FlirtasCha cha pasakytau ar reikalas beviltiskas ar su maza vilteleBe be beNekaltas

tipa nemalonus toks perteklinis demesijus?LiežuvisCha cha

as cia, as ciaLabasLabasLabas a girdzUžsispyręs gal koki kabeli tarp musu pakirpoUžsispyręsŽliumbiaDrovusLiežuvisCha cha

a daugiau pamergiu bus?Drovus

demesius yra geraiTaip
tik in mano norus ir pageidavimus ziurima pro pirstusUžsispyręs

cia tipo man suprast tiesiogiai ar per aplinkui?Kietas