soera, ar girdi, soera …ir kur ta mergiščia išlėkus, kai viskas čia tep dega …žodžiu, reikals tokis: reikia kuo skubiau sukurpti planą, jogei mano išrinktajam atrodytų, kad viskas vyksta senobiškai ir ans kontroliuoja viiiiisą padėtį…tiek vertikalią, tiekos horizontalią
blyn, ir dar kulinarijos kursų reikia …nors…kadangi mano brangiausiasis prie bile kokio vyno prats, tai gal apsiribosim kiaušiniene, keptom bulvytėm …kuo čia dar…a…dar pyragą iškeptau …o čia naminis maistas kap ir baigiasi …ar užteks?
niu va…pakliuvai
in mano rankenas
ale cia kazkaip idomei viskas, anksciau rinkdavos berods…o daba matau kad muni jau issirinko
vynas belenkoks buva pries 8 metus daba jau norisi kazko subtilesnio
o maisto, tai noretau kad pademonstruotai kaip gamini cepelinus ir kepsni makaronus su tunu arba bolognese padazu
kaip moki kepti vista, marinuoti mesa ir t.t.
bo me esmi mazumele gurmanas kas liecia maista
horizontali ir vertikali ir kitos padetys mumi irgi domina…gi ne visalaik maista ragausma argi vyna gersim
ai…jei vyras vertas sugriešijimo, tai ne bėda ir papulti in jo glėbį …ir prašomai pamiršti, kas buvo anksčiau
blyn…niu ir papuoliau …o dar norėjau sakyti, kad geria vyną bilenkokį, tai jau tikrai nebus gurmanas …ir še tau …niu iš tų išvardintų tai makaronus galiu išvirti …mėsos my nemarinuoja anei vištų kepa, nes mumi šlykštu žalius mėsgalius liest …o tu negalėtumei kulinariškai sublizgėti? mumi mano, kad gaminantis vyrs liaaabai sexy
tai kad as ir teip visad gaminu
norisi ir man ramybes virtuvej plius ziureti i triusiancia yra atgaiva akims
makaronus su kokiu padazu darai? grietineles? su vistiena?
niu persiprašom, ale mumi neteko dar nieko ragauti , tep kad nesiskundžiam, okei? …makaronus be nieko …o jei nori su grietinėle, vištiena ar da kokiu marmalu , teks pamokyti savo būsimą žmoną
oki, oki …rašom
pirmiausiai apie orus …sniego nė per kur nesimato…temperatūros turim apie 10, o saulytė nuolatos šviečia ir į lauką kviečia …orai rudeniški, kaip ir rudeniški lapai …beje, universiteto teritorija nuolat tvarkoma, o nukritę lapai kas kelias dienas susiurbiami ten kažkokiais spec. siurbliais …be to, kad teritorija tvarkoma, nuolat pjaunama žolytė, tualetuose VISADA rasi popieriaus , kas negirdėta mūsiškose mokymo įstaigose
kas dėl švenčių, madridas pasipuošęs …prie palacio real ant medžių prikabinėta baltų maikių, po kitais - paprastų lempučių …atrodo įdomiai …ant kai kurių stulpų prikabinėta senų radijo aparatų, per kuriuos girdėjau ir lietuviškai skaičiuojant …tiesa, nelabai išsiaiškinom visų tų instaliacijų reikšmę, bet manom, kad tai susiję su šitom visom fiestom …be to, pristatyta tokių didelių didelių metalinių tuščiavidurių gaublių, ant kurių pridėliota molinių vazonėlių…kažkodėl mumi mano, kad juose turėtų būti užddegtos žvakutės…bet kaip jau ir minėjau anksčiau, čia tik mumi tep spėja
kas dar…kai kurie ispanai įdomiai ir namų išorę apsipavidalina …tarkim, eini eini…matai paprastą namą, o prie kurio tais lango iš lauko pritaisytas kalėdų senis, neva lipantis pro langą vidun …nėra kad būtų tasai reiškinys labai masiškas, bet ne ant vieno namo tep matėm …atrodo fun …a…ir kalėdų senis ispanijoje vadinamas papa noel
apskritai ispanai pamišę dėl švenčių…per žinias ir pan. informacines laidas prieš šventes netrūko pranešimų apie paskutinę akimirką perkamas dovanas, buvo kalbinami vaikai, klausiama, ką jiems atnešė tas papa noel …apskritai informacinėse laidose čia mažiau formalumų…bent jau toks įspūdis…tarkim, prieš šventes orus pranešantis berniukas per vieną kanalą kalbėdavosi su tokiais beždžionais …ar kaip ten pavadinsi tuos animacinius padarus, lakstančius po ekraną …tiesiog kažkaip daugiau tokių fun elementų…
beje, per žinias pranešė, kad paskutinėmis dienomis prieš šventes jūros gėrybės visokiausios kainavo milžiniškus pinigus…tingėjau išsiversti, bet kai kurių žuvėkautų kainos siekė 100 eurų…už kilogramą …be to, tiek kavinėse ar parduotuvėse neretai išvysi pakabintą kumpį…tiksliau visą kažkieno koją…iš pradžių buvo keista matyti toookius reginius, bet dar labiau nustebino kainos …me, naivuolė, manė, kad visa tokia jaučio tikriausiai koja kainuoja 100 eurų (aišku, yra pigesnių bei brangesnių ), bet, pasirodo, čia vėlgis tik kilo kaina …na o toj šlaunelėj tikrai ne vienas kg, tad skaičiuokit……bet kadangi ispanijoje kumpis populiarus, tad ir perkama…aišku, nebūtinai visą koją
ai…užteks …einam miestan dar ko nors sumedžiot išalkusiai miniai
mooookuuuu …ir ir ir iškepti moku
ir šiaip me pagalvojo, kad ta padėtis ne taip jau stačiai ir baisi …kadangis sakoma, kad jokia kita negamina tep skaniai kaip mama, naminio maisto keliausim pas ją …vat problema ir išspręsta