gerai. dabar man padekit su tuo aparatu ir trikampiu
zidini uzdegiau
o kam ta lempa ten degaliojas?
okiz, dekui, nebereik, pati susitvarkiau
grrrrrrrr
ka su tais veidukais daryt?
zinokit tingisi visas 500 zinuciu skaityt shitos temos nors tikiu, kad bus kas parashes
su tais veidukais? bl ten tai uzsikrusimas… ten rejk pataikyt… nu zodziu vienas is ju nesiderina prie visu veiduku… antroj eilej antras lyg ir buwo(is kaires)… zodziu ten poto prasides visokie skaiciukai zenkliukai, biski vargas… bet vienas -ukas nesiderins prie kitu -uku tai ta ir spausk…
sekmes benarpliojant gali ir spejimo budu taikyt, bet tada rejks geraj papluset
jooo… esu kitam lygi po veiduku… ka daryti?
koks ten lygis?
apie kka ten? su motociklu?
jooo… turiu atsuktuva beje =]
tai tu su tuo atsuktuvu issisuk is motociklo lempute, tada pasiimk is radijo batarejkas ir sudek i zibintuveli… tada tam kambary po kilimeliu yra tokios plyteles… zodziu maigyk jas tol kokl bus skyle… tada nukreipk zarna i ja… pries tai paziurek po kilimeliu gretimam kambary… turi nukrist raktas… tada ta zarna leiskis i rusy ir apsisviesk sau kelia… ten rasi ta rakta, i kita lygi. sekmes…
O kaip ta zarna nukreipti i skyle? Man ji tik i langa nusikreipia…
Nukreipiau ir isejau ž]
jooo… Uzstrigau kitam lygi prie laisko nes nemoku angliskai…
laishkas ne prie ko
susirask popieriaus, parkeri, tada ishsiusk savo laishka ir gausi paskutini rata
? o kam tada tie visi vamzdziai? Ir popieriaus nematau…
ten 3 ratus reikia surasti ir uzdeti juos ant vamzdziu
as tai niekaip negaliu susitvarkyt su ateivio kompu…
jooo… as turiu tik 1 ir matau 2, bet 2 negaliu paiimti
turiu klausima tiems, kas jau perejo 9 lygi su ateiviu
suprantu, kad i kompa reik ivesti quest tada atsiranda kambariai su 2 raidem kiekvienam niu susigaudau, kad reik sudaryt zodi pas mani gavosi draw perkroviau kompa, ivedziau draw, bet niekas nesikeicia
kazka negerai darau?
tuoj plaukus nusirausiu…
me kas nors pades ar teks sedeti iki vidurnakcio?
kita rata, berods zalia rasi stalciuj. ten bus kazkokia spinta, ir stalciuj bus ratas, tada uzdek ji salia pirmojo ir atsidarys tau kitos durys, ten kakur rasi popieriu su parkeriu…
nu gal netoks zodis… bet sejp radus tas raides kompe sudaryk zodi, tada perkrauk ta kompa ivesk zodi ir paspausk enter, ten desinej yra durys kurios turi atsidaryt… sejp jei teisingas zodis jos turi atsidaryt…