OT: Nerealus loginis zaidimas 2 (yra 13tas kambarys )

OT: Nerealus loginis zaidimas 2 (yra 13tas kambarys!!! )

O kaip ta zalia siena sudelioti?Cha cha

ketri geli likti neuzdegti, o siaip tai tikrai nera sudetinga, tereikia siek tiek kantrybes Liežuvis

neturiu kantrybes…BaisuBaisuBaisu

Valio! Iveikiau ir as =)

as uzstrigau 8 lygyje ir niekaip nezinau, ka daryti. jau gera valanda knisuosi… ziuriu, niekas daugiau nebuvo uzstriges… idomu,ka praleidau… Nustebęs

Ux…tas zaidimas labai sunkus Nežinau As niekaip neissikrapstau is trecio kambario Nežinau

kurioj vietoj uzstrigai? kas ten tame lygyje?

bliamba bliamba… Žliumbia kaip nervina… uzstrigau su tais ratais (melynu, zaliu ir raudonu)… kai tipo kazkokiame rusyje su vamzdziais… tai nerandu raudono… yra kazkokios durys, bet jos uzrakintos, o as nezinau kaip jas atrakinti… Nežinau Pavargęs gal kas padesite?

dekui, jau issisukau Šypsenateko galva pasukt, kaip reikalas, bet as jau 10-am… issisukau,nors jau maniau,kad pati niekaip neiseisiu Šypsena

zodziu, tau reikia issiusti laiska ir gausi ta raudona rata.

vel istrigau Liūdnas sikart liudniau Liūdnas

3 uztrigau. Turiu zmogaus galva (brrr) Baisu ir 3 plyteles kuriu man niekaip neiseina sudeti. Kur jas ten reikia deti?

Jaw suzinojau bet man neisideda Žliumbia. Spaudziu spaudziu ir nieko…

ziurek temos pradzioje Šypsena
ten yra duota labai aiski tiesiogine uzuomina.

jei jau visai liudna pasidarys, duok zinoti Šypsena Padesim Mirkt

as turiu klausima… zodziu, pazaidziau as su ta green wall, nieko man neisejo ir nuejau i kita kambari pasidairyti. radau ta slapta iejima grindyse, nulipau, ten trys lazeriniai vartai. pirmus atidariau, antru niekaip. tikriausiai kol su ta green wall nesusitvarkai, nieko apacioj neiseina, ar ne? dabar man neleidzia grizti taip paprastai. reiktu persijungt is naujo…

grizti visada leidzia Mirkt
prisistumk ka nors arciau, kad galetum pasilipti ir pasiekti ta skyle per kuria reikia iseiti Šypsena
o su siena tikrai susitvarkyti teks Mirkt

labai idomus zaidimelis Šypsena

dekui Laimingas radau kaip grizti. jau truputi demesys, matyt, atbuko Laimingas griztu prie sienos Liūdnas Mirkt