OT: Nerealus loginis zaidimas 2 (yra 13tas kambarys )
O kaip ta zalia siena sudelioti?
ketri geli likti neuzdegti, o siaip tai tikrai nera sudetinga, tereikia siek tiek kantrybes
neturiu kantrybes…
Valio! Iveikiau ir as =)
as uzstrigau 8 lygyje ir niekaip nezinau, ka daryti. jau gera valanda knisuosi… ziuriu, niekas daugiau nebuvo uzstriges… idomu,ka praleidau…
Ux…tas zaidimas labai sunkus As niekaip neissikrapstau is trecio kambario
kurioj vietoj uzstrigai? kas ten tame lygyje?
bliamba bliamba… kaip nervina… uzstrigau su tais ratais (melynu, zaliu ir raudonu)… kai tipo kazkokiame rusyje su vamzdziais… tai nerandu raudono… yra kazkokios durys, bet jos uzrakintos, o as nezinau kaip jas atrakinti… gal kas padesite?
dekui, jau issisukau teko galva pasukt, kaip reikalas, bet as jau 10-am… issisukau,nors jau maniau,kad pati niekaip neiseisiu
zodziu, tau reikia issiusti laiska ir gausi ta raudona rata.
vel istrigau sikart liudniau
3 uztrigau. Turiu zmogaus galva (brrr) ir 3 plyteles kuriu man niekaip neiseina sudeti. Kur jas ten reikia deti?
Jaw suzinojau bet man neisideda . Spaudziu spaudziu ir nieko…
ziurek temos pradzioje
ten yra duota labai aiski tiesiogine uzuomina.
jei jau visai liudna pasidarys, duok zinoti Padesim
as turiu klausima… zodziu, pazaidziau as su ta green wall, nieko man neisejo ir nuejau i kita kambari pasidairyti. radau ta slapta iejima grindyse, nulipau, ten trys lazeriniai vartai. pirmus atidariau, antru niekaip. tikriausiai kol su ta green wall nesusitvarkai, nieko apacioj neiseina, ar ne? dabar man neleidzia grizti taip paprastai. reiktu persijungt is naujo…
grizti visada leidzia
prisistumk ka nors arciau, kad galetum pasilipti ir pasiekti ta skyle per kuria reikia iseiti
o su siena tikrai susitvarkyti teks
labai idomus zaidimelis
dekui radau kaip grizti. jau truputi demesys, matyt, atbuko griztu prie sienos